Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Po emotivním vyvrcholení třetí série se Eva, Villanelle a Carolyn ocitají ve zcela odlišných situacích. Po setkání s Villanelle na mostě se Eva vydává na cestu pomsty. Villanelle se snaží najít novou komunitu a dokázat, že není "zrůda". Po zabití Paula dělá Carolyn vše pro to, aby vypátrala Dvanáctku a muže, který si Kennyho vraždu objednal. V této chaotické závěrečné sezóně sledujeme naše výjimečné ženy motivované vášní, pomstou a posedlostí. (HBO Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (12)

bumprd 

všetky recenzie používateľa

Hellzz to vystihla. Po zklamání z GOTka by si jeden myslel že to už znovu nezažije, ale stejná apatie jako při sledování konce GOT se objevila i zde. Každopádně Jodie jako Villanelle je něco naprosto dokonalýho a něco k čemu se prostě budu vracet. Jen škoda že ta poslední série neměla žádnej drive a byla fakt absolutně nezajímavá. Souhlasím s Hellzz ve všech pěti bodech. Bohužel takových wtf momentů tam během seriálu bylo daleko víc. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Co mam rad na celej serii bolo i tu. Bizar, brutalitky, Villanelline sexy vyciny a wtf/vtipne momenty. Objektivne, je ich tu o poznanie menej a obcas sa linie az prilis prekombinuju. Na plny pocet som vnimal iba jedinu epizodu. Zvysok, pol-na-pol, priemer-nadpriemer. Rozporuplny zaverecny diel niektorym zabije celu 4tu seriu. Za mna bol tiez sklamanim a Phoebe za toto nemam rad. :) Podla hodnoteni nie som sam. Jodie vsak budem sledovat nadalej, a dufam, ze si zahra este nejak podobne uletene role. V Dueli bola presnym opakom tejto postavy. ()

Reklama

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Zo spočiatku ľahko nadpriemerného a zaujímavého seriálu, ktorý mohli pozerať aj entity s párkom a dvoma orechmi medzi nohami, sa z tejto season stala žumpa, pri ktorej mi z obrazovky TV vypadávali vložky. Preboha, keby všetky tie ženské aspoň vyzerali trochu k svetu, ale také "rakety na pohľadanie" by ste márne hľadali aj v tom najvšivavšom mexickom bordeli. Neviem, či je seriál ukončený, ale u mňa už má útrum. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Najhoršie ukončenie seriálu v histórii. To Game of Thrones bol riadne dodrbaný a nehovorím tiež o seriáli You, ktorý sa zmenil na riešenie buzerantov, ale toto predčilo aj tieto parametre. Ženské sú všetky macho, tvrďáčky, a ich sila je v krutosti. Len jeden chlap tam stál za to, aj toho poslali do púpav. Keď z Ježiša urobili drag queen, vedel som, že už sa niečo deje. Ale že urobia z toho preteky v lesbení sa, to som teda fakt nečakal. Seriál končí buzerantkou svadbou a to, čo príde po nej, je úplne dno bezduchého námetu, ktorý nevedel, kam z konopí. ()

Hellzz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Recenze obsahuje spoilery Laura Neal by si mela dat facku, protoze takhle znicit zaver skveleho serialu, to jsem v zivote jeste nevidela. Dva roky mela na to to napsat a dopadlo to tak, ze ona se ani nepodivala jak skoncila posledni serie. Hruza a des! Tolik mezer v pribehu je proste bida!  1. Co se stalo mezi 3x8 a 4x1? Zadne vysvetleni a duvod chovani Eve k Villanelle 2. Carolyno nesmyslne hledani vraha Kennyho melo byt co? Vsak v 3x8 sama videla ze Konstantin s nim sel na strechu a sam priznal ze to byla nehoda 3.Konstantin chtel utect a najednou skonci v Rusku? 4. Postava Pam uplne zbytecna 5. A zaver 4x8? Jak mohl strelec zabit Villanelle? kdyz ji poprve strelil tak byl na jedne z budov, ok... Ale ksakru, kdyz skocili na druhou stranu lodi - tedy od strelce, jak ji mohl strelit? Podle drahy to vypada jak kdyby se zahadne objevil na palube lodi a strilel odtamtud..  Takze na zaver... Budu predstirat ze zadna ctvrta serie neni a ze to skoncilo s Villanelle a Eve na moste. ()

Galéria (294)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené