Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Miguel dozví, kdo je Robby, svěří se Johnny se svými otcovskými selháními. Daniel zorganizuje demonstraci, aby získal nové žáky. (Netflix)

Recenzie (6)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Daniel sa snaží získať žiakov pre svoje Dojo ale Johny mu to chce za každú cenu prekaziť. Kresse začína potajme vštepovať do detí nenávisť a neľútostné praktiky. Všetko vrcholí prezentáciou na festivale kde Kobra Kai prevalcujú každého. Prevedenie: Ak chce Johny viesť Kobra Kai iným novým smerom asi by sa mal Kreesa zbaviť lebo to bude prúser ako mraky. 87% ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeden se zasekl v letech minulých, až na „stará“ kolena se seznamuje s počítačem nebo Facebookem, je staromódní, rozsévá moudra po staru (prostě od plic) a když přijde průšvih, zažene ho buď pěstmi, nebo pivem. Báječným kontrastem k Johnnymu je samozřejmě Daniel, uznávaný podnikatel a milující otec. Je samý úsměv, vzor poctivosti. Navíc nechce, aby karate bylo za zloducha. Miyagi-Do hlavně momentálně potřebuje nové žáky, video o bezplatném karate má ohlas. Dannyho napadne i další forma propagace, ale zase se bude muset vyrovnat s klacky, které mu rival hodí pod nohy. Vztahové peripetie (kdo je koho syn) dost mdlé. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2019. Obsahuje desať dielov. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Tretia epizóda z druhej série nesie názov "Oheň a ľad" (Fire and Ice). Miguel Diaz zistil, že Robby Keen je syn jeho senseia Johnnyho Lawrencea. Sadnú si spolu a Johnny na rovinu rozpovie Miguelovi, ako to je medzi ním a jeho synom. Daniel LaRusso rozbehol reklamnú kampaň, aby získal nových žiakov do svojej karate školy Miyagi-Do. Jej súčasťou je aj vystúpenie na mestskom Valley Feste, na ktorom ho však absolútne roznesú na prach členovia dódžó Cobra Kai. **** ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama