Reklama

Reklama

Moja mama varí lepšie ako tvoja

(relácia)
  • Česko Moje máma vaří lépe než tvoje

Obsahy(1)

Rodinno-zábavná televízna show nielen o varení. Dve súperiace rodiny si navzájom skrížia varešky a bojujú svojimi "naj receptami", ktoré musia uvariť deti za pomoci svojej mamy či otca. Slovenská súťažná kuchárska show. (TV JOJ)

Recenzie (57)

Kukolar 

všetky recenzie používateľa

V prvom rade je to reality show a kto od toho očakával varenie a la Heston Blumenthal či Gordon Ramsey... sorry. Dve rodiny proti sebe a mladšia generácia varí podľa pokynov staršej generácie. A prečo nie? Zábavná oddychovka na podvečer pre tých, ktorí si aspoň čaj dokážu sami spraviť (pre domácich nekuchárov verím, že wtf?), niečo nové v TV a v porovnaní s Farmár hľadá ženu, Vyvolení a podobnými embólami sa na toto pozerať DÁ. Pre pseudointelektálov dnešnej doby radím prepnúť na iný omnoho kvalitnejší program.... napr. Riskuj alebo AZ kvíz. Tam sa zabavíte. Uvoľnené, nestrojené. Mňa to baví. ()

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

Okey... je to oficiálne. Nie že by to nikdy predtým nebolo, ale toto je pre mňa ukážka, že je to oficiálne. TV JOJ nás ako divákov absolútne nenávidí. Nie je jediná vec, ktorú by si ktokoľvek odniesol z tejto šou. Nie je jediný moment, kedy by som sa bavil. Je to len ďalšia ukážka dementnosti televízie, ktorá urobí akýkoľvek hnoj, ktorý si nájde svoju divácku základňu (nanešťastie) a ľudia im to budú žrať. Myslím si, že TV HNOJ tu maximálne pasuje. Už sa pripravujem na ďalšie verzie relácie. "Moja Mama Perie Lepšie Ako Tvoja," Moja Mama Žehlí Lepšie Ako Tvoja" a rozhodne sa pripravme aj na veľké finále s názvom - "Moja mama sere lepšie ako tvoja." ()

Reklama

Anubiska odpad!

všetky recenzie používateľa

Sám koncept tohoto pořadu stojí za starou belu,a když se sejdou Bučkovci s búčky (druhá rodina),tak to je na poblití. Viděla jsem jen kousek včerejšího dílu,kde zmínění Bučkovci vařili proti tak šíleně nesympatické dvojici máma-syn,že jsem to vydržela pouhých 10 minut. Ani pacient po lobotomii by to nezvládl déle! ()

SOLOM. odpad!

všetky recenzie používateľa

Nedokážu si představit, že bych šel do televize vařit před kamery a ještě k tomu se svojí matkou (a to vařit umím). Nicméně soutěžící se tu šli hlavně zviditelnit, popřípadě ještě lépe řečeno ztrapnit a to se některým i docela slušně povedlo. Zvažoval jsem, zda slovenská verze byla lepší než česká, ale ono to vyšlo nakonec úplně stejně – obě si ten odpad zaslouží a to zcela po právu… ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď si občas kliknem na sekciu Televize, aby som zistil aktuálny televízny program, tak pod hlavičkou slovenskej TV JOJ je skoro po celý deň každý titul v odpadových farbách. Tak napríklad: Divoké kone, Nákupné maniačky, Top Star, Dvojičky, Farmár hľadá ženu, Rodinné záležitosti, Krimi, Noviny TV JOJ, Noviny o 12:00, V siedmom nebi... plus ku tomu Súdna sieň, Inkognito, Nové bývanie, Česko Slovensko má talent 5, Ochrancovia... no a najnovšie do tohoto televízneho kompostu primiešali ešte aj debilnú reláciu o varení "Moja mama varí lepšie ako tvoja". Je načase, aby sa TV JOJ premenovala na TV Hnoj. TV odpad! ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (4)

  • Súťažiaci bývajú ubytovaní v hoteli Slamená búda, ktorý je kúsok od sídla TV JOJ. Pobyt, cestovné a obed hradí televízia. Súťažiaci, ktorí nevyhrajú, dostávajú taktiež menší honorár. (ČSFD)
  • Rodina Lhotovcov vyhrala 9-krát za sebou a vyrovnala tak rekord zo španielskej verzie tejto súťaže. (Johnny.ARN)
  • Súťažiaci sami posielajú 10 receptov. Jedna ingrediencia z jedného receptu sa potom nachádza v zvone. Ak je to ingrediencia, ktorá je vo viacerých receptoch, pod zvonom sú dve. Po odohraní 2-3 dielov musia súťažiaci doposlať ďalšie recepty, aby ich bolo stále 10. Súťažiaci nikdy nevedia, čo bude pod zvonom. (ČSFD)

Reklama

Reklama