Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • Česko V oku hurikánu (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Skupina gangstrov sa rozhodla využiť najsilnejší hurikán v dejinách, aby zakryli stopy po lúpeži 600 miliónov dolárov z americkej mincovne. Keď hurikán zosilnie na smrtiaci piaty stupeň a ich dobre premyslený plán sa začne rúcať, potrebujú získať kód k trezoru, ktorý pozná len tajná agentka Casey Corbynová (Maggie Grace), a sú ochotní kvôli nemu aj vraždiť. Agentka však získa nečakaného spojenca - meteorológa Willa Rutledgea (Toby Kebbell), ktorý je aj napriek veľkému strachu z hurikánov odhodlaný dostať svojho brata zo zajatia lupičov. Svoje znalosti o búrkach využije na to, aby pomohol zastaviť zlodejov a zachrániť rukojemníkov skôr, než z mesta zostanú iba trosky. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (126)

Melios 

všetky recenzie používateľa

Predstavte si film v Oku Totnáda, no s ešte viac béčkovým prevedením, ktorý by neprekonal ani Sylvester Stalone s jeho Escape Planom. Ako akčný thriller so Stevenom Seagallom by to bolo fajn. Problém je v tom, že tu Seagall Nehral... ()

Kudly4 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byl snad nejvíce tupej film, co jsem za poslední dlouhou dobu viděl. Totálně komické scény, cz dabing ten nejhorší co jsem kdy slyšel, těžce nezajímavé postavy (je mi líto Maggie Grace, poslední dobou klesá víc a víc do žumpy), absolutní katastrofa, ze které mě bolí mozek a oči. Čistý odpad. ()

Reklama

Figu 

všetky recenzie používateľa

Hóóóši! Tak tohle byla mega srajda doprovázená mega supr hereckejma výkonama! Palec hóre za Maggie! Palec za Inesona! Jinak je to totál hovadina s debilním, totálně pičovským, směsným humus sranda digitálem!!!! I přes to, je zde zajímavej a zábavnej děj, celkem solidně uprchající čas a hlavně hvězdy za hlavní role klaďasky a záporáka! 50% ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $6,115,825Tržby Celosvetovo $25,900,000▐ Zas ďalšia katastrofická béčková bejkovina čo by sa šikla priamo na DVD a išla do kín. Rob Cohen nikdy nebol nadpriemerný režisér a tu to len potvrdzuje. / 25%/ ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

S výnimkou záverečných 20 minút sm si film užíval, prehnaný záver bol sklamaním. Napriek tomu som sa filmu napokon udeliť hodnotenie nad priemerom, ktorý má na databáze, nakoľko povahové črty postáv sú zvládnuté v podaní hercov pomerne dobre a tak človeku detaily pri streľbe zo zbraní či nejestvujúcich stopách hurikánu pár metrom pred jej okrajom (ani kvapka dažďa či lístok vo vetre) až tak nevadia. V každom prípade to mohol byť výborný akčný film rovnako ako skvelý ktastrofický, v kombinácii je to trochu lepší priemer. Dnešné víťazstvo hokejistov dorastu z môjho mesta nad Slovanom Bratislava som si užil podstatne viac. ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (6)

  • Ako prechádza hurikán oblasťou, prináša so sebou prudký dážď a záplavy. Akonáhle sa však oblasť ocitne v oku hurikánu, všetko je „zázračne“ suché. (ČSFD)
  • Vo finálnej scéne s kamiónmi rútiacimi sa po diaľnici je možné všimnúť si, že kamióny stoja na mieste a nehýbu sa. (Johnny.ARN)
  • Keď má Casey (Maggie Grace) v trezore videohovor so svojím kolegom z armády, používa iPad. Vo väčšine záberov ho má otočený normálne, s čiernym plastovým prúžkom, ktorý majú tzv. Cellullar iPady v hornej časti. V jeden moment ho má však otočený dole hlavou. (ČSFD)

Reklama

Reklama