Reklama

Reklama

Scorpions - Rock You Like A Hurricane

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Nemecko, 1984, 4 min

Recenzie (4)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Rock You Like a Hurricane" je v poradí druhá skladba z deviateho radového štúdiového albumu západo-nemeckej hudobnej skupiny Scorpions. Album nesie názov "Love at First Sting". Vyšiel dvadsiateho siedmeho marca roku 1984 pod značkou vydavateľstva Harvest/EMI. Ku songu "Rock You Like a Hurricane" bol vyprodukovaný oficiálny videoklip. Piati členovia kapely (Klaus Meine - spev, Herman Rarebell - bicie nástroje, Francis Buchholz - basová gitara, Matthias Jabs - gitara, Rudolf Schenker - gitara) hrajú v manéžovej klietke pre šelmy, s ktorou lomcuje dav ich verných fanúšikov. Celé je to presiaknuté arómou melodického nemeckého heavy metalu, ktorým sa formácia Scorpions celosvetovo preslávila v osemdesiatych rokoch minulého storočia. *** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

V podobe akom tento videoklip vznikol, by zrejme ani nikto netušil, že sa jedná o Západonemeckú kapelu. Aj keď si viem predstaviť, ako by to asi vyzeralo na východe v podobnom zložení. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Parádna európska melodická heavy metalová pecka od skvelých Scorpions. Jeden z ich najznámejších a najlepších songov. Sklamanie je vylúčené! Osobné hodnotenie: 100% (*****) ()

Reklama

Reklama