Reklama

Reklama

Uväznení v horách

  • Slovensko Snežná pasca (viac)
Trailer

VOD (1)

Joe Braven  (Jason Momoa) vedie pílu v odľahlej kanadskej divočine. Na píle pracuje spoločne so svojím otcom, Lindenom (Stephen Lang). Lenže Linden nie je vôbec v poriadku, nedávno utrpel v práci zranenie a odvtedy ho zrádza pamäť. Keď Linden začne v jeden večer v krčme otravovať nejakú ženu, o ktorej je presvedčený, že je to jeho mŕtva žena, Joe sa rozhodne vec riešiť. Lekár Joeovi radí, aby bol jeho otec umiestnený v ústave. Joe z toho nie je nijako nadšený a je mu jasné, že otec, ktorý je napriek výpadkom pamäte inak v poriadku, nebude súhlasiť. Joeova žena Stephanie (Jill Wagner) preto navrhne Joeovi, aby vzal otca do zrubu v lese a tam si o tom všetkom bez nej a dcéry Charlotte (Sasha Rossof) prehovorili. Joe teda s otcom vyrazí do zrubu. Ani on, a ani jeho otec nemajú tušenie, že si v zrube pašeráci drog ukryli svoj kontraband. Lenže po príchode do zrubu kokaín čoskoro objaví. Joeovi je jasné, že ak sa darebáci objavia, pôjde do tuhého. Situáciu skomplikuje Joeova dcéra Charlotte, ktorá sa skryla v kufri auta a teraz je nadšená, že otca okabátila. Joe sa snaží otca s dcérou naložiť do auta a z miesta odísť. Je však neskoro, objavia sa mafiáni, ktorých vedie akýsi Kassen (Garret Dillahunt)... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (129)

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Jason Momoa může být zatraceně rád, že vůbec dostal roli Aquamana, jelikož výčet jeho rolí se omezuje na tyhle naprosto bezvýznamný béčka. Z námětu likvidace záporáků v zasněžených horách se dal vytřískat úderný a svižný akčňák, plný pekelných hlášek a brutálních likvidací. Místo toho sledujete jakési podivné drama vztahu otce a syna, kdy ukňouraný a senilní otec odmítá akceptovat svůj špatný zdravotní stav a jeho trápící se syn neví jak mu to povědět. Tohle zahrané dvěma děsivými neherci jakými jsou Lang a Momoa a to, že tam občas Aquaman někomu zarazí sekyru do hlavy fakt nepomůže. Děsivě promarněný námět a příšerně iritující fňuk konec. Zbytečnost.40%. ()

verbal 

všetky recenzie používateľa

Srát se do famílie amerických dřevorubců není radno ani pro psychotického velkoobchodníka s chechtacím práškem. Táta má totiž průpravu u Dotraků, dědek je sice senil, ale bývalý zabiják Avatarů, máma lučištnice s permanentním premenstruačním syndromem a fracek je tak hustý, jako by právě vylezl z negerské polepšovny. No, jednoduchá ramboidní tupost je to teda řádná, režisér i scénárista měli asi neštovice, když se bral na základce Aristoteles, nebo sem tam šňupali rekvizity, nicméně nasnímali to docela líbivě, je to mile brutální a Momoň to dává vcelku charismaticky. Takže to, jak se tady dva odpadující pupušové snaží umlátit příliš optimistického Ryčího kabelkami od Vuitona, kdy jeden to patrně viděl v jazyce, nekompatibilním pro jeho míchu a bez mongolských titulků, tudíž zažil mnoho překvapení, a druhý opětkoval Blejt Ranra 2049, berte jen jako milé rozptýlení. Je to přesně na opruzenou dvojku. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Klasické“ akčné béčko s malým rozpočtom a ešte menším scenárom. Spolieha sa najmä na (v tomto filme však akosi neprítomnú) charizmu Jasona Momou. Obvykle pôsobí dojmom, že by vedel sám holými rukami odtiahnuť pokazený kamión do najbližšieho autoservisu, avšak ako drevorubačský majster (a to sme si mysleli, že najabsurdnejšie filmové povolanie mal opravár stožiarov vysokého napätia John Travolta v Life on the Line) neprevádza nič svetoborné. Ťažko povedať, čo ho viedlo k tomu, že si tento zázrak aj pekne krásne odprodukoval. Skôr mi to pripadalo tak, ako keby si nebol istý tým, či bude do konca života dostávať ťažké milióny za Aquamana v DC a tak si nenápadne pootvoril zadné vrátka s ambíciou zaplniť dieru, ktorá vznikla po tom, čo Statham začal pokukovať po predsa len ambicióznejších akčných veľkofilmoch (Meg, série Rýchlo a zbesilo a Expendables) a tým pádom v lacných béčkach nemal kto hrať. Nie je na tom nič zlé a akční fanúšikovia majú po podobných tituloch stále hlad. Len sme možno niektorí od Jasona čakali viac, neviem. Akože nič proti ničomu, kedysi sme sa na podobne nenáročné záležitosti pozerali a boli z nich nadšení. Ale to sme mali 17 a hrali v nich Schwarzenegger, Stallone alebo aspoň Van Damme. Teraz máme ďaleko nad 30 a už nás to proste nebaví. Ako nostalgická spomienka prečo nie, ale skrátka vyšumí rýchlejšie, ako tableta šumivého vitamínu v pohári s vodou. Stephen Lang dostal prekvapivo dobrú rolu, Jill Wagner je solídna miflka a poteší Zahn McClarnon alias Hanzee z druhej série Farga. Snežná výprava nie je úplne od veci a niektoré úmrtia sú vymyslené šikovne. Akcia je každopádne zvládnutá veľmi nudne, až podpriemerne. Logiku tu nehľadajte a hlavný zlosyn pôsobí dojmom, že jeho herecký predstaviteľ sa špecializuje na úlohy hustoprísnych policajtov v erotických video-trileroch. Nakoniec ma najviac pobavilo to, ako si Momoa dal čiapku a potom si ju nechtiac strhol obliekaním svetra. To ozaj na tom boli až tak zle, že museli ísť na prvú klapku? ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Co to je za zvyk cpát teď do každýho akčnáku děcko. Je to teď poslední dobou všude. Hl. hrdina se snaží zachránit nebo chránit děcko před grázlama se kterýma se většinou omylem zaplete. Fakt originální. Jedinej Seagal se těhlech námětů nedrží (zaplať Segalovi). Žádná hláška, žadnej charakter..jen střileníčko střílení a chránění spratka. ()

PROCESOR 

všetky recenzie používateľa

Mam rád chaty a zasněžený krajiny a k tomu nějaký ten lov. Pokud se mezi sebou loví lidé tím lépe. Odlehlá krajina, kde není signál, takže se nedovoláš. Všechny tyto aspekty jsou prima, a hrajou filmařům do karet, navíc „dědek“ Stephen Lang vypadá, že by se ještě rád porval a jen tak by se nevzdal, ale i přesto je to jenom naháněčka, která bohužel nic nového nepřináší. ()

Galéria (131)

Zaujímavosti (1)

  • V úvode filmu pri havárií kamióna je tma, večer. Keď muži následne dorazia do zrubu, je denné svetlo, no neskôr pri havarovanom kamióne je opäť tma. Celé sa to udeje v priebehu jedného večera/noci. Nie je teda možné, aby bolo pri zrube denné svetlo. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama