Reklama

Reklama

Uväznení v horách

  • Slovensko Snežná pasca (viac)
Trailer

VOD (1)

Joe Braven  (Jason Momoa) vedie pílu v odľahlej kanadskej divočine. Na píle pracuje spoločne so svojím otcom, Lindenom (Stephen Lang). Lenže Linden nie je vôbec v poriadku, nedávno utrpel v práci zranenie a odvtedy ho zrádza pamäť. Keď Linden začne v jeden večer v krčme otravovať nejakú ženu, o ktorej je presvedčený, že je to jeho mŕtva žena, Joe sa rozhodne vec riešiť. Lekár Joeovi radí, aby bol jeho otec umiestnený v ústave. Joe z toho nie je nijako nadšený a je mu jasné, že otec, ktorý je napriek výpadkom pamäte inak v poriadku, nebude súhlasiť. Joeova žena Stephanie (Jill Wagner) preto navrhne Joeovi, aby vzal otca do zrubu v lese a tam si o tom všetkom bez nej a dcéry Charlotte (Sasha Rossof) prehovorili. Joe teda s otcom vyrazí do zrubu. Ani on, a ani jeho otec nemajú tušenie, že si v zrube pašeráci drog ukryli svoj kontraband. Lenže po príchode do zrubu kokaín čoskoro objaví. Joeovi je jasné, že ak sa darebáci objavia, pôjde do tuhého. Situáciu skomplikuje Joeova dcéra Charlotte, ktorá sa skryla v kufri auta a teraz je nadšená, že otca okabátila. Joe sa snaží otca s dcérou naložiť do auta a z miesta odísť. Je však neskoro, objavia sa mafiáni, ktorých vedie akýsi Kassen (Garret Dillahunt)... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (129)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Príjemná jednohubka v peknom prostredí, ktoré dáva filmu nádych niečoho viac, ako naozaj film môže byť, ale Jason Momoa a Stephen Lang poteší. Celkom milo prekvapil aj seriálový terminátor v hlavnej zápornej úlohe, s tým krátkym zostrihom vyzeral fakt drsne. Nebolo to extra prehnané, Momoa sa tam hodil a dokonca hral "reálnejšieho" drsňáka, ako obvykle, čiže nebol neporaziteľný, ale vedel dostať cez držku... :) ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Klasický B-ový akčná dráma, ktorému ten potrebný plus dodá jednak zimné prostredie (v horách) a potom šarm J. Momoy (ktorý je najviac výrazný práve v takomto prostredí). Všetky ostatné veci sú klasický „old school“, v kvalitách občas zaostávajúci za priemerom. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Ľadová naháňačka za drogami a ucelením rodiny. Herecké obsadenie: Film sa od prvých záberov javí ako nízkorozpočtovák. Potom ale uvidíte Momou a Langa a nejde vám do hlavý ako sa k tomuto filmu dopracovali. Prevedenie: Príroda je krásna. Správanie hlavných hrdinov nelogické a citové väzby absolútne chladné ako cencúle na chate. Pocity: Najskôr sa hráme na rodinnú drámu, potom na vyvražďovačku drogového kartelu a aby toho nebolo málo tak to finále s útesom je absolútny bullshit. Pridaná hodnota: Účel svätí prostriedky. Išlo sa na chatu aby sme sa zbavili senilného dedka a to sa nám podarilo. Nie síce tak ako sme zamýšľali, ale účel svätí prostriedky. 38% ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Jason Momoa mi je celkovo dosť nesympatický, nikdy som ho moc nemusel a to je v akčnom žánri tohto typu aj celkom problém, ale Braven sa mu celkom podaril. Nie, že by to bol nejaký zázrak, podobných filmov už bolo nespočet, ale ja mám pre takéto menšie, ale zato poctivé akčné filmy stále celkom slabosť. Film nanešťastie dosť zaostáva prakticky v tom najdôležitejšom, funkčnosti zápletky, tu mi jednoducho celý ten konflikt príde poriadne nepravdepodobný a prakticky aj zbytočný. Ale prevedenie je už na tom podstatne lepšie. Dejovo to neprinesie nič nové, ale je to svižné, dostatok priestoru dostanú postavy, ktoré mi vďaka tomu prišli nakoniec ešte sympatickejšie, ako je bežné a aj ten Jason Momoa je tu sympaťák. Nepredvádza sa tu a ani na nič nehrá, len je tu slušný otec rodiny, ktorý nikoho a nič nezanedbáva a keďže jeho otec trpí psychickou poruchou, chce s ním stráviť nejaký čas na chate ďaleko od všetkého, toto sa mi páčilo a tak mi vôbec nevadilo, keď sa dlhší čas nič akčné nedialo, sadla mi aj táto rodinná línia. A potom je už z toho klasická naháňačka v lesnom prostredí, ktorá kľudne mohla byť aj veľkolepejšia, tie postavy tu zase tak veľa priestoru nepoužijú, ale pozeralo sa mi na to dobre až do konca. Navyše Momoa na to nie je sám, ale páčila sa mi celá jeho rodina, konečne nie je absolútne neschopná a kompletne odkázaná na manžela a otca, ako je to zvykom, ale každý z nich sa o seba vie celkom postarať, ale len v rámci relatívnej uveriteľnosti, nič prehnané tu nikto nespraví. A Stephen Lang je samozrejme stávka na istotu, ten charizmou a herectvom všetkých s ľahkosťou zatieni. Ale chcelo by to lepších záporákov, prišli mi dosť nevýrazní a obzvlášť ich šéf. Moc nesklame ani akcia, nič výnimočné som tu nečakal a určite ani nedostal, ale predsa len film ponúkne pár znesiteľných bitiek, pozerateľných prestreliek, nejakých tých efektných likvidácií, hlavne použitím luku, ale aj pár úplných nezmyslov. Tie dva extrémne pády s protivníkom do priepasti si mohli odpustiť, hlavne tá posledná scéna s pascou mi prišla poriadne tupá. A technicky je to pohodový štandard, film určite nemal nejaký závratný rozpočet, ale vyzerá dobre, čo už v akčnom žánri dnešnej doby dávno nie je záruka. Takže síce nepreháňam v hodnotení, ale aj tak mi Braven presne sadlo do nálady, takýmito filmami nepohrdnem a Momoa si u mňa trochu polepšil reputáciu. 64% ()

BarryLyndon 

všetky recenzie používateľa

Škoda scénáře, protože námět, prostředí, Momoa a Stephen lang jsou tu prostě super. Akční béčko z ranku Cliffhangera nebo Kráčející skály. Momoa je sympaťák, umí hrát a opravdu jsem mu to věřil. Fakt ušel od StarGate Atlantis velký kus cesty, je navíc i obstojný tvůrce. Těžký machr je tu Stephen Lang, který si v podstatě střihnul Nicka Nolteho z Angel has Fallen. Přesně film, který kdybych si ve 12 domů přinesl na VHS, tak jsem nadšený a pak se o přestávce s kamarádama bavíme o tom koho jak Momoa killnul. Do jisté chvíle je to podobně kvalitní béčko jako 21 bridges, akorát to tam ke konci nenaprcá konspirančně twistovou linku, což je ke cti. 6,5/10 ()

Galéria (131)

Zaujímavosti (1)

  • V úvode filmu pri havárií kamióna je tma, večer. Keď muži následne dorazia do zrubu, je denné svetlo, no neskôr pri havarovanom kamióne je opäť tma. Celé sa to udeje v priebehu jedného večera/noci. Nie je teda možné, aby bolo pri zrube denné svetlo. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené