Reklama

Reklama

Elán - Láska moja

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Slovensko, 2003, 5 min

Hrajú:

Jožo Ráž

Recenzie (6)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Láska moja" je v poradí tretia skladba z dvanásteho štúdiového albumu bratislavskej pop rockovej hudobnej skupiny Elán. Autorom hudby je Vašo Patejdl a text napísal Boris Filan. Album nesie názov "Tretie oko". Vyšiel dvadsiateho druhého septembra roku 2003 pod značkou vydavateľstva BMG Ariola. K tomuto songu bol vyprodukovaný oficiálny videoklip. Je to love story mladého páru z panelákového sídliska. Do toho sú prestrihy na pódiové zábery speváka Joža Ráža, ktorý precítene spieva túto zamilovanú baladu. "...Najhoršie výčitky sú tie nemé. Prečo sa súčasne milujeme a zraňujeme? Všetko vieme. Prečo sa chápeme, nechápeme? Je zázrak, ako sa rany hoja. Tak už mi zavolaj, láska moja. Nikto ťa nemá rád tak ako ja. Tak už sa nehnevaj, láska moja. Nikto ťa nemá rád tak ako ja..." *** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Skladba si zaslúžila práve toto. Pochmúrne svedectvo o láske, ktorá vlastne viac ubližuje, ako pomáha. Klip je viac ako dôstojným prednesom. ()

Rozjimatel 

všetky recenzie používateľa

"Nikto ťa nemá rád... tak ako ja."     Elán bol v detstve mojou milovanou kapelou a táto moja náklonnosť trvala až do revolúcie, po ktorej som im odrazu akosi nedokázal prísť na chuť. Táto krásna melodická skladba autorskej dvojice Vašo Patejdl / Boris Filan je jednou z mála svetlých výnimiek v ich v porevolučnej tvorbe, ktorú radím dokonca medzi ich najlepšie skladby vôbec. A čo viac, má i skvelý videoklip (ako jeden z mála ich hitov), ktorý vyniká nielen svojou estetickou stránkou, ale aj dokáže výborne zhmotniť tie krásne i smutné momenty jedného ľúbostného vzťahu, o ktorom sa v piesni spieva. Hoci, keď sa tam po tej pôvabnej dievčine, ktorú som hltal očami, odrazu objavil v detaile Jožo Ráž, nebolo mi všetko jedno. Našťastie som to rozdýchal rýchlo. ()

Reklama

Reklama