Reklama

Reklama

Roy Pulver (Frank Grillo), vyslúžilý príslušník Delta Force, uviazol v časovej slučke a vďaka mnohým predchádzajúcim slučkám smrti sa naučil prežiť deň. Každý deň sa zobudí o siedmej ráno, vyhne sa atentátnikovi vo svojom byte a útoku strelca vo vrtuľníku, potom unikne zo svojho bytu skôr, ako vybuchne. Počas dopoludnia sa mu podarí uniknúť mnohým vrahom, ale zistí, že nie je schopný prísť na to, ako prežiť útok atentátnika o 12:47. Znova sa prebudí vo svojom byte, na ktorý zaútočil atentátnik o 7:00 ráno. Deň pred tým, ako Roy vstúpil do slučky, ho jeho manželka Jemma (Naomi Watts), s ktorou už dlho nežije, požiada, aby ju navštívil v práci. Pracuje v spoločnosti Dynow Labs, ktorá vyrába zbraňové systémy. Chce, aby tam Roy absolvoval pracovný pohovor. Obaja sa dostanú do sporu kvôli Joeovi (Rio Grillo), ich synovi, ktorého Jemma presvedčila, že Roy je len rodinný priateľ. Keď šéf spoločnosti, plukovník Clive Ventor (Mel Gibson), objaví Roya v Jemminom laboratóriu, ako pracuje na prísne tajnom projekte, nechá ho vyviesť von, ale Jemme sa podarí získať vzorku Royových vlasov. V jednej z opakujúcich sa slučiek sa Roy pokúša zavolať Jemme, ale namiesto toho sa rozpráva s Ventorom, ktorý mu povie, že Jemma deň predtým zomrela pri nehode v laboratóriu. Roy je zdrvený, ale neverí, že by jeho žena mala nehodu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (432)

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Za mě nejzábavnější akční scífko za posledních x měsíců, možná i let... Svižné, vtipné, příjemně retro, se skvělými herci, skvělou výpravou, nabité skvělými triky, sexy... za tenhle dementní výraz se stydím... no tak teda aspoň "A Michelle Yeoh je pořád zatraceně sexy", to už by snad šlo... Tahle pecka si brzy žádá ještě jednu projekci, času bude dost, všechno je zavřený, covid buď pochválen. A i když zápletka s "věčným návratem téhož" není vůbec originální a bez jistých hollywoodsky nablblých dějových rovin typu "otec a syn" a "ajlavjů" bych se rád obešel, hodnocení je bez diskuse +90%, takovýhle ryzí koncentrát z VHSkových videobéček je pro mě lahůdka. P.S.: Musím si (až otevřou knihovny) znovu přečíst Neffův Čtvrtý den až na věky, mám takový neurčitý dojem, že jeho leitmotiv je Boss Levelu tak nějak trochu podobný. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Carnahan sa pri akcii vybláznil, rovnako ako aj Grillo. Nápad síce nie je ani zďaleka originálny, ale sem tam niečo originálne prinesie. Bohužiaľ veľmi slušná zábava a akcia sa striedajú s klasickými rodinnými hodnotami a nakoniec máte dojem, že o ničom inom, len o Royovom vzťahu so ženou a jeho synom ten film nie je. Občas aj tá repetetívnosť scén začne mierne otravovať, The Edge of Tommorow sa s týmto zádrheľom tohto typu zápletky popasoval o niečo lepšie. Čo neznamená, že Carnahan to nezvládol, len že občas sa mohlo od niektorých už raz ukázaných scén upustiť. No a ak by niekto povedal, že postava Naomi Watts má tridsať, tak by sme tomu bez problémov uverili. 70% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Našlapané akční béčko s časovou smyčkou připomínající videohru s výborným Frankem Grillem, který má dost možná nejlepší zářez v kariéře. Hlavní hrdina se každé ráno probouzí s tím, že jej chce zabít spousta assassinů z neznámých důvodů a když selže, jeho den se opět resetuje. Velmi zábavně a hravě natočeno s plno nápady, fajn hlášky, slušnou akcí ikdyž na pořádný fight či přestřelku zde pořádně nedojde, jsou to většinou velmi efektní a rychlé likvidace, ale příliš to nevadí. Mel Gibson a Naomi Watts jsou sice spíše do počtu, ale Mel i na tak malém prostoru dokázal zaujmout především svou historkou s hadem, ta mě dostala. Skvělá oddychovka. Příběh****, Akce****, Humor****, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

mzss1 odpad!

všetky recenzie používateľa

(0%) Chápu, že odpad je asi trochu krutý, objektivně bych mohl dát vyšší hodnocení …. Nemám ve zvyku takto odjebávat filmy, ale asi jsem měl i horší náladu a tak jako tak mě na tomto braku vůbec nic nebavilo. Postavy mi byly nesympatické včetně vedlejší role Mela Gibsona, kterého mám fakt rád, ale zde s tím jeho plnovousem to bylo ještě horší. Frank Grillo je sympaťák, ale ani zde mě nebavil. Nějaká ta akce atd – to je v rámci béčka asi přijatelné, ale mě vůbec nebavila. Spíš šlo o ten příběh, do kterého jsem se za boha nemohl ponořit a hlavně ta jedna a samá opakující se scéna zaseklé časové smyčky (samozřejmě pokaždé trochu v rámci okolností jiná) mě ultra iritovala. Když hodně střelím mimo, tak oba díly hororové komedie VŠECHNO NEJHORŠÍ, kde byl podobný koncept, mě bavily. Ale tohle bylo ultra nudné, nezáživné až trapné a ani rozuzlení ve finále mě nebavilo. Takže tentokrát dávám nejhorší možné hodnocení. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„To, čo som považoval za akt agresie, bol napokon v skutočnosti čin lásky.“ Ak máte radi akčné filmy a časovú slučku s ustavične sa opakujúcim jedným dňom (teda nie tradičné time travel á la Návrat do budúcnosti, ale filmy Na Hromnice o deň viac, Na hrane zajtrajška alebo Všetko najhoršie 1 + 2), je Boss Level určený práve vám. Mňa nijak extra nestrhol, ale objektívne musím uznať, že je to dobré, hoci pridlhé žánrové remeslo s takým všelijakým Melom Gibsonom (ktorý tu má skôr väčšie cameo), povinnou dejovou vsuvkou o rodinných hodnotách a drsnou a nápaditou, ale negeniálnou akciou. Kladne vnímam Franka Grilla, ktorý s prehľadom zvláda akčné scény i dialógy a veľmi mu prajem, aby sa konečne stal hviezdou; zaslúži si to on a zaslúžime si to aj my. Zaujímavé je, že hoci Gibsona a Grilla od seba delí len 9 rokov, v realite vyzerajú ako otec a syn (prípadne dedko a neposlušný vnuk). ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (15)

  • Počas akčnej scény Mel Gibson nechtiac udrel Franka Grilla do tváre a vykĺbil mu čeľusť. Grillo to nedal najavo, pretože nechcel spomaliť proces natáčania. O 8 hodín neskôr mu lekár dokázal čeľusť napraviť. (m.a.t.o.)
  • Postavu Gunnera (střelce ve vrtulníku) hraje špičkový hráč amerického fotbalu a trojnásobný vítěz Super bowlu, bývalý hráč New England Patriots a pozdější člen týmu Tampa Bay Buccaneers, Rob Gronkowski. (freeman001)
  • Roy (Frank Grillo) ukradne ve filmu oranžový Dodge Challenger s karoserií kabriolet. Automobilka Dodge však takové auto sériově nevyrábí, jde tedy o dodatečně upravený vůz. (FIAT 500)

Súvisiace novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (viac)

Reklama

Reklama