Reklama

Reklama

V Bosně je zavražděn významný politik a nedaleko Uralu právě explodovala jaderná hlavice. Dvě zdánlivě nesouvisející tragické události. První záhadné okolnosti vyplouvají na povrch a krizový štáb Bílého domu začíná okamžitě pracovat na nejvyšší obrátky. Šéfka oddělení nukleárního dozoru Julia Kelly dostává k ruce svérázného pomocníka, drsného vojenského specialistu Toma Devoa. Tahle dvojice spolu nudu rozhodně nezažije. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (215)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Pri sledovaní tohto vydareného akčného thrilleru ma stále chytá nostalgia na skvelé roky 90. Hlavne preto, že sa z časti natáčal aj u nás. Pre obyčajného slovenského občana, je to terno ako hrom. A ešte ku tomu prvá produkcia vtedy novozaloženej filmovej spoločnosti Dreamworks. Povinnosť pre Slováka - diváka. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

'Peacemaker' má naozaj čo ponúknuť. Scenár a jeho hlavná zápletka toho veľa nepovedia, no samotné spracovanie spod režisérskeho dohľadu Mimi Leder (a vôbec nie zženštelé) je naozaj kvalitné. Niekoľko slušných nápadov, autonaháňačka na viedenskom námestí a drobné malé vychytávky, nad ktorými inokedy krútim hlavov boli na dobrej úrovni. Aj nápad šupnúť sem viac záporákov a viac menších, no efektnejších zvratových bodov. Ale Nicole už v ubehanom akčňáku asi vidieť nechcem, nohy má do 'x' a pri behu vyzerá ako sliepka. 75%. ()

Reklama

Blofeld 

všetky recenzie používateľa

Důvody, proč mít rád tenhle film: 1) Nicole Kidmanová (a její kostýmky) 2) George Clooney (a jeho charisma) 3) Marcel Iures coby záporný hrdina (jehož charisma je asi tak stokrát větší než u Clooneyho) 4) hudba Hanse Zimmera 5) akční scény. Na mě platí všech pět důvodů, takže dávám *****. Nic to však nemění na tom, že na několika málo místech je to těžké béčko. ()

Cement73 

všetky recenzie používateľa

Samozrejme som sa na Peacemakera tešil, keďže americký filmový štáb niekoľko dní okupoval centrum Bratislavy. Nedá sa povedať, že by som bol sklamaný. Celkom slušný akčák, pekné prechody z krajiny do krajiny. Nicole ma síce akurát nepresvedčila o svojich kvalitách, ale Georgio vystúpil z tieňa nemocnice... ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Ale no, na pomedzí trápnosti a solídneho priemeru. My Slováci dávame z princípu ale vyššie hodnotenia, to je jasné. Pokus producentov o presadenie Clooneyho do role akčnej hviezdy budúcnosti našťastie nevyšiel, išiel si vlastnou cestou. V tomto filme ale toho nevyšlo omnoho viac. Lenže keď je tam tá pridaná hodnota v podobe Bratislavy, je to hneď aspoň pozerateľné. Kidmanka konečne so sexy účesom. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (23)

  • Parní lokomotiva byla zapůjčena ze sbírek Múzejno-dokumentačného centra ŽSR v Bratislavě. (hippyman)
  • Americké bojové vrtulníky, se kterými komando pronásleduje náklaďák s hlavicemi, jsou typ Eurocopter AS565 Panther. Tento typ nikdy nebyl zařazen ve výzbroji amerického letectva. (Foxhound#1)

Reklama

Reklama