Reklama

Reklama

Barry

(seriál)
  • USA Barry
Trailer 2
USA, (2018–2023), 15 h 55 min (Minutáž: 24–36 min)

Tvorcovia:

Alec Berg, Bill Hader

Hudba:

David Wingo

Hrajú:

Bill Hader, Stephen Root, Henry Winkler, Anthony Carrigan, Glenn Fleshler, Rightor Doyle, Paula Newsome, John Pirruccello, Alejandro Furth, Sarah Goldberg (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(32)

Obsahy(1)

Čierna komédia Barry v hlavnej úlohe s Billom Haderom pojednáva o deprimovanom, podradnom nájomnom vrahovi, ktorý počas svojej vražednej misie v Los Angeles úplne prepadne herectvu. (HBO Max)

Recenzie používateľa smarkus k tomuto seriálu (4)

Barry (2018) 

Seriál ako celok bol dobrý neokukaný, zaujímavý a originálny. Každopádne od tretej série sa začal vytrácať humor až v poslednej ho bolo minimum, čo je škoda. Bill Hader som vynikajúci v rôznych polohách a osobne ma prekvapil. Seriál odporúčam, pekne odsýpa. Má šialené postavy, dobré pointy a linky.Ak sa vám to nebude páčiť po prvých 2-3 dieloch tak nepozerajte ďalej. Slabšie 4* ()

Série 4 (2023) (S04) 

Humoru výrazne ubudlo a od polovice to nabralo úplne iný smer. Koniec sa mi nepáčil, čo si budem nahovárať... Linky ukončené, niektoré fajn, niektoré nie. Celkovo to išle dole oproti predošlým sériám. Ale vďaka aj za taký koniec, keďže dnes je kopec seriálov bez konca že ()

Ošidné odkazy (2023) (S04E05) 

Tak toto bolo fakt wtf, neviem čo si o tom myslieť ()

Wow (2023) (S04E08) 

Neviem, posledný diel sa mi až tak nepáčil. Bolo vidieť, že to potrebujú uzavrieť a tak rôznymi skratkami k tomu dospeli. SPOILER: nechápem prečo tá piča utiekla od Barryho a zobrala si aj syna. Ešte moralizovala o tom aby sa Barry priznal ale jej vražda je ok...wtf. Som rád že to má aspoň koniec, čo dnes nie je úplne bežné. ()

Súvisiace novinky

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (viac)

Reklama

Reklama