Reklama

Reklama

Antoine se právě vrátil do svého rodného města, kde se znovu setkává se svou bývalou milenkou a matkou malé Elsy, kterou nikdy neviděl. Nejdřív mu jeho ex zabouchne dveře před nosem, ale v důsledku nečekaného zvratu událostí se Antoine náhle ocitne sám, aby se postaral o pětiletou, zvídavou a temperamentní holčičku. Tenhle víkend bude hodně dlouhý… (JOJ Cinema)

(viac)

Recenzie (13)

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Uff. To úžasne čo dokázala Lina Doillon v úlohe Elsi predviesť, toto nevídané dievčatko pod skvelou réžiou Amélie van Elmbt, vôbec celou výpravou je priam neskutočné. O ničom inom sa tu nedá konštatovať, len o pôsobivom zážitku s hlbokou myšlienkou príbehu, kde v tomto svete rodina stráca kredit, ale nie mysliach človečenskej inteligencii o Families Matter. Ak si nezaslúži Lina Doillon za svoj výkon Oscara, potom nech ide celá pofidérna akadémia udeľovania Oscarov do zadku. Už dávno tam patria. Posúďte sami. ()

radektejkal 

všetky recenzie používateľa

Pro mě příliš romantické a přitom neukázněné: otec sebere tajně dcerku babičce, která ji hlídá, a unese ji k mořským hrátkám. I když to vypadá romanticky, Antoine skutečně nemá otcovské vlohy (např. nechává děcko samotné v autě), takže obavy, mnohdy až hysterické, ze strany její matky, jsou nejspíš na místě. Film považuji vcelku za málo přínosný. ()

Reklama

Aky 

všetky recenzie používateľa

Jo, je to docela slušně natočený film s dávkou emocí a ne moc dlouhý. Jen mi připadá, že je toho už trošku moc. Není táta, kdo je táta, už je táta. Přičemž všechny mezistupně jsou zřejmé už po prvních pěti minutách. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Hrejivý film to veru bol, ale zo silnej témy, ktorá nakoniec nebola vôbec nejako pretlačená, sa stalo len také sladké drievko v hube, kde si v záverečnej scéne pozriete, ako si otec s dcérou uznali, že sú príbuzní. Myšlienka hadr, finále slabšie než v 10. sérii Československo má talent a nádeje zadupané ako ten slon keď šliapne na toho motýľa. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama