Reklama

Reklama

Limp Bizkit: Behind Blue Eyes

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2003, 4 min

Réžia:

Fred Durst

Kamera:

Don Burgess
(ďalšie profesie)

Recenzie (11)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Účasť Halle Berry robí klip pre mňa zaujímavejším a hlavne užitočnejším. Cameá hereckých hviezd mali pre mňa váhu, ani nie tak umeleckú ( čo je dosť o do mňa pokrytecké ), ale skôr tú komerčnú. Na malej ploche, prečo nie. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"BUT MY DREAMS THEY AREN'T AS EMPTY AS MY CONSCIENCE SEEMS TO BE" ------------ Milovaný-nenávidený cover rovnomennej skladby od najvplyvnejšej britskej rockovej skupiny Tho Who pod taktovkou taktiež milovanej-nenávidenej americkej formácie Limp Bizkit, pre ktorých sa jedná o ich najúspešnejší singel. Ten dostal vizuál berúci koncept a inšpiráciu z filmu Gothika, preto tá Halle Berry x) Samotný videoklip sa mi bohužiaľ vôbec nepáči, pred jeho sledovaním som mrkol najskôr na Making of – ten pocit, keď tam klip vyzeral stokrát lepšie a potom si pustíš výsledný produkt a sklamanie ťa tvrdo zasiahne... a že na tom makal Don Burgess, tak to mi hlava už vôbec neberie, prečo to vyzerá ako od škôlkára. ------ KLIP: 1* / SKLADBA: 5* ------ Mof, ktoré bežalo v rámci MTV série Making the Video ------ #3 v mojej osobnej Bizkit topke <3 ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Aranžmá nové verze staré písničky je povedené. Jenže jde o Limp Bizkit a Freda Dursta, kterému "vyměknutí" z tvrdého, potetovaného nu-metalového rockera s hiphopovým jádrem, až tak nelahodí, ačkoliv to nazpíval výborně. Jedná se o song k filmu "Gothika" s Halle Berry a Penélope Cruz v hlavních rolích. Obrazové ztvárnění písničky zaujme v klipu, který si zachovává mysteriozní atmosféru z filmu. Mé hodnocení: 80% ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Skoro ako z filmu Mlčanie jahniat, no trocha iné. Dosť smutná pieseň, profesionálny videoklip, akurát sa mi nie až tak veľmi páčil, mohol byť inovatívnejší a s viacerými nápadmi. ()

Reklama

Reklama