Reklama

Reklama

Limp Bizkit: Behind Blue Eyes

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2003, 4 min

Réžia:

Fred Durst

Kamera:

Don Burgess
(ďalšie profesie)

Recenzie (11)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"BUT MY DREAMS THEY AREN'T AS EMPTY AS MY CONSCIENCE SEEMS TO BE" ------------ Milovaný-nenávidený cover rovnomennej skladby od najvplyvnejšej britskej rockovej skupiny Tho Who pod taktovkou taktiež milovanej-nenávidenej americkej formácie Limp Bizkit, pre ktorých sa jedná o ich najúspešnejší singel. Ten dostal vizuál berúci koncept a inšpiráciu z filmu Gothika, preto tá Halle Berry x) Samotný videoklip sa mi bohužiaľ vôbec nepáči, pred jeho sledovaním som mrkol najskôr na Making of – ten pocit, keď tam klip vyzeral stokrát lepšie a potom si pustíš výsledný produkt a sklamanie ťa tvrdo zasiahne... a že na tom makal Don Burgess, tak to mi hlava už vôbec neberie, prečo to vyzerá ako od škôlkára. ------ KLIP: 1* / SKLADBA: 5* ------ Mof, ktoré bežalo v rámci MTV série Making the Video ------ #3 v mojej osobnej Bizkit topke <3 ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Aranžmá nové verze staré písničky je povedené. Jenže jde o Limp Bizkit a Freda Dursta, kterému "vyměknutí" z tvrdého, potetovaného nu-metalového rockera s hiphopovým jádrem, až tak nelahodí, ačkoliv to nazpíval výborně. Jedná se o song k filmu "Gothika" s Halle Berry a Penélope Cruz v hlavních rolích. Obrazové ztvárnění písničky zaujme v klipu, který si zachovává mysteriozní atmosféru z filmu. Mé hodnocení: 80% ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Skoro ako z filmu Mlčanie jahniat, no trocha iné. Dosť smutná pieseň, profesionálny videoklip, akurát sa mi nie až tak veľmi páčil, mohol byť inovatívnejší a s viacerými nápadmi. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Účasť Halle Berry robí klip pre mňa zaujímavejším a hlavne užitočnejším. Cameá hereckých hviezd mali pre mňa váhu, ani nie tak umeleckú ( čo je dosť o do mňa pokrytecké ), ale skôr tú komerčnú. Na malej ploche, prečo nie. ()

Reklama

Reklama