Reklama

Reklama

Nesmrteľný Conor McGregor

  • Írsko Conor McGregor: Notorious (viac)

Obsahy(1)

Dokumentárny film nakrúcaný v priebehu štyroch rokov sleduje súkromný život a profesionálnu kariéru írskeho šampióna MMA zápasenia, majstra zmiešaných bojových umení a boxera Conora McGregora od čias, kedy poberal sociálne dávky a býval s priateľkou v malej izbe u svojej mamy v Dubline, až po jeho raketový vzostup na samotný vrchol športovej kariéry, kedy dosahoval najväčšie úspechy, získaval majstrovské opasky a zarábal závratné deväťciferné sumy ako odmeny za svoje víťazstvá. Keď zápasí Conor McGregor, nemôže ísť o malé peniaze, súboje mu vynášajú stovky miliónov dolárov.  Vďaka výnimočnej možnosti filmárov nazrieť do súkromia Conora McGregora, dokument prináša doteraz nepublikované zábery nielen zo zákulisia profesionálneho MMA športu, ale zachytáva aj najvýbušnejšie chvíle prelomových zápasov tejto výnimočnej športovej hviezdy. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (5)

  • Nate Diaz porazil Connora McGregora po tom, čo prijal zápas len 13 dní pred fightom. McGregor mal zápasiť o titul ľahkej váhy s Rafaelom dos Anjosom, ktorí si pri tréningu zlomil nohu.Tím Íra vyzval zápasníkov rôznych váhových kategórií, vrátane Josého Alda, ktorí ponuku o odvetu odmietli s tým, že nemajú dostatok času na prípravu. (Polcas)
  • 12.11.2016 sa Connor McGregor stal šampiónom dvoch váhových kategórií (Featherweight, Lightweight) a 26.11.2016 bol zbavený titulu Featherweight Championship z dôvodu jeho nečinnosti. Veľa ľudí mu vyčíta práve to, že sa do obhajoby titulu neženie. (Polcas)
  • Zápas Diaz vs. McGregor 2 prelomil rekord v počte predaných televíznych prenosov v histórii UFC, v počte 1 650 000 predaných PPV. (Polcas)
  • Posledným zápasom Connora McGregora pred vstupom do UFC bol fight proti slovákovi Ivanovi Buchingerovi. Víťazné KO McGregora môžeme vidieť aj v tomto dokumente. (Polcas)

Reklama

Reklama