Reklama

Reklama

Nesmrteľný Conor McGregor

  • Írsko Conor McGregor: Notorious (viac)

Obsahy(1)

Dokumentárny film nakrúcaný v priebehu štyroch rokov sleduje súkromný život a profesionálnu kariéru írskeho šampióna MMA zápasenia, majstra zmiešaných bojových umení a boxera Conora McGregora od čias, kedy poberal sociálne dávky a býval s priateľkou v malej izbe u svojej mamy v Dubline, až po jeho raketový vzostup na samotný vrchol športovej kariéry, kedy dosahoval najväčšie úspechy, získaval majstrovské opasky a zarábal závratné deväťciferné sumy ako odmeny za svoje víťazstvá. Keď zápasí Conor McGregor, nemôže ísť o malé peniaze, súboje mu vynášajú stovky miliónov dolárov.  Vďaka výnimočnej možnosti filmárov nazrieť do súkromia Conora McGregora, dokument prináša doteraz nepublikované zábery nielen zo zákulisia profesionálneho MMA športu, ale zachytáva aj najvýbušnejšie chvíle prelomových zápasov tejto výnimočnej športovej hviezdy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (50)

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Pro někoho, kdo na vlak jménem McGregor naskočil až během fightů s Diazem, to bylo minimálně dobrý repeté a hlubší pohled do válečnický, skvěle sebevědomý mysli. Možná ale trochu škoda, že z toho nebyl ambicióznější projekt, než jen kompilace už známých a BTS záběrů, rád bych býval viděl i exkluzivní komentáře "z křesla" a podobně, zkrátka známky plnohodnotného filmu. I tak ale slušně poutavý a emotivní profil. ()

Triple H 

všetky recenzie používateľa

Viac sprievodné PR ako poriadny dokument, čo asi v tomto štádiu McGregorovho života aj stačí. Nejde sa do hĺbky čo sa týka detstva, rodiny, vzťahov, biznisu, peňazí, slávy, ničoho. Všetko vo veľmi jednoduchej rovine. Vidíme viac-menej to isté ako vo väčšine McGregorových rozhovorov a promo materiálov - pozitívneho, ambiciózneho, chytrého mladého spratka, ktorý sa šplhá hore. Názory protivníkov či iných zainteresovaných ľudí absentujú, skrátka sa len chronologicky rekapituluje McGregorova posledná mimoriadne úspešná päťročnica. Z dokumentu je podľa mňa dobre vidieť ako je celá McGregorova arogantná, nafúkaná persóna len show. Trošku pozlátka, trošku herectva, trošku jeho samého a sebavedomie naschvál v žiari reflektorov vytočené na maximum, aby to bežným pospolitým ľudom a statusom quo v UFC zamávalo. Bol to chytrý kariérny a marketingový ťah, pričom celá zostava z UFC by dnes tipujem dala čokoľvek, aby to prv napadlo ich a aby to vedeli zrealizovať rovnako dobre ako McGregor. ()

Reklama

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

Milujem sledovať MMA a fighterov, tréningy, stratégiu bojov. Conor síce nie je moj favourite ako u mnohých iných, ale to jeho “Fok this, fok that”...😁tento mrštný ryšavý Ír si získal asi každého❤️priamy, drzý, charizmatický a s poriadnou držkou😁a navyše rýchly, agresívny a sebaistý bitkár. Čo viac si priať? Len málokto sa môže pochváliť tým, že si vybojoval lambo vlastnými rukami...rešpekt tomuto chlapíkovi, ten posledný súboj bol neuveriteľný...NOTORIOUS&LEGENDARY ()

M1k9 

všetky recenzie používateľa

Především oslavný dokument. Jsou nám naservírovány dobře známá fakta i záběry ze slavných fightů. Bohužel jen to. Dobře se na to kouká aspoň. Druhou stranou mince je, že by nás spíše zajímal jeho současný život, po prvních dvou velkých porážkách. Každopádně pro nezaujaté to je fajn rekapitulace a možnost pochopit, že tyto kontroverzní celebrity a bojové sporty obecně jsou vlastně o něčem jiném a mají hlubší podstatu. 6.5/10 ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Konečně jsem porozuměla tomu, proč nodí ty obleky a saka...;) Conora znám, ale úplně se o něj nezajímám. Pěkný vhled na zrod člověka, který má určité odhodlání, touhu, nicméně jsem byla i moc ráda z tu porážku a způsob, jak ji přijal...Protože to mě zajímalo vlastně asi nejvíc...Je to určitým způsobem blázen, ale žije život tak, jak chce...sice je dokument už cca 6let starý, ale i tak pro mě byl přínosný...Ta dřina, kterou tam vidíme je neuvěřitelná ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (5)

  • Zápas Diaz vs. McGregor 2 prelomil rekord v počte predaných televíznych prenosov v histórii UFC, v počte 1 650 000 predaných PPV. (Polcas)
  • 12.11.2016 sa Connor McGregor stal šampiónom dvoch váhových kategórií (Featherweight, Lightweight) a 26.11.2016 bol zbavený titulu Featherweight Championship z dôvodu jeho nečinnosti. Veľa ľudí mu vyčíta práve to, že sa do obhajoby titulu neženie. (Polcas)
  • Nate Diaz porazil Connora McGregora po tom, čo prijal zápas len 13 dní pred fightom. McGregor mal zápasiť o titul ľahkej váhy s Rafaelom dos Anjosom, ktorí si pri tréningu zlomil nohu.Tím Íra vyzval zápasníkov rôznych váhových kategórií, vrátane Josého Alda, ktorí ponuku o odvetu odmietli s tým, že nemajú dostatok času na prípravu. (Polcas)

Reklama

Reklama