Reklama

Reklama

Ron má chybu

  • Česko Rozbitý robot Ron (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Animovaný film rozpráva príbeh trochu osamelého dvanásťročného siedmaka Barneyho a robota Rona, jeho nového chodiaíceho, hovoriaceho a totálne digitálneho priateľa, ktorý má byť, aspoň teda podľa reklamy „najlepší robot -kamarát“. Avšak roztomilý robot Ron nie je úplne v poriadku a zdá sa, že je neustále pokazený. Na pozadí modernej doby ovládanej sociálnymi sieťami a dominujúcej digitálnymi vzťahmi a priateľstvami chlapec Barney a robot Ron prežívajú nevšedné a láskavé dobrodružstvo, počas ktorého zisťujú, že pravé priateľstvá nespočívajú v dokonalosti. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (81)

Hollohlaway 

všetky recenzie používateľa

Začátek byl skoro k nepřečkání a celá ta selfie#share#befriend#like tématika mě fakt krkala. Kdybych to věděl, tak to snad ani nezačnu sledovat. Omleté klišé o samotáři, který je jiný a chce se kamarádit bla bla... Dáme mu ještě trhlou rodinu a bizárek máme komplet. Kluk se choval jak sedmiletej, hlavně na útěku do lesa, kdy ho zaskočilo, že věci na elektřinu se musí nabíjet, že prší, a člověk co má astma by si sebou měl vzít asi lék na astma. Ke konci se to, ač to nebylo snad ani možné, začalo vléct ještě víc a finální záchranná mise naprosto bez nápadu a vzruchu to jen dorazila. Ale všichni prozřeli a začali se kamarádit, tak asi fajn. Pro děcka asi dobrý, pro mě ne. ()

Martinius 

všetky recenzie používateľa

zo zaciatku som si myslel - WTF? dalsi gycovy animak velebiaci tik-tokom deformovanu spolocnost deti? a ono sa z toho vyklul pravy opak. v mnohych okamihoch podsuva film subtilny humor, ktory skor pochopia dospeli. hovori z duse a demaskuje spolocnost nasich potomkoch zavislych na socialnych sietach a fiktivnych priatelstvach. posobi to osviezujuco uvedomelo (pozor, nie "woke") a ziskava sympatie pripomenutim sci-fi klasiky a niekdajsich velkolepych tem fantastiky: do akej miery moze robot ozit a vytvorit si vlastnu osobnost. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

robot Ron je kombinací tictacu a Baymaxe z Velké šestky a samotný film není zas tak originální,nicméně svoje poselství předává nenásilnou a zábavnou formou,takže bavit se budou děti i rodiče.Navíc ta zpráva je v dnešní době smysluplná a i kdyby ukázala jen pár dětem,že život není jen on-line ,netočí se jen kolem lajků a přátele je lepší mít živé a ne jen digitální,bylo by to super.A to samé platí i o rodičích...70% ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Neurážející, ale zároveň ničím nevyčnívající animák s moderním vizuálem, ale na to, s jakou látkou tvůrci pracují, z ní mohli vytěžit více. Zasmál jsem se mnohokrát, ale žádný velký výbuch smíchu jsem nedostal, stejně tak příběhově jde jen o klasickou kostru bez výraznějších odboček, lepších postav nebo prostě něčeho navíc. Průměrná pohádka. ()

grogodil 

všetky recenzie používateľa

Čím som starší, tým je pre mňa viac u tohoto typu animákov dôležitá už len jedna vec. Či sú zábavné. Lebo z technického hľadiska už dnes fakt asi nič neposadí na prdel úchvatnou animáciou a všetky tie morálne posolstvá, ktoré je nutné detskému divákovi predať, už proste boli skrz veškerú možnú hovoriacu faunu a flóru podané. Takže v tomto smere som rezignoval na očakávanie niečoho progresívneho a keď tak sa nechám milo prekvapiť, keď sa raz za pár rokov niečo nápadité objaví. A Rozbitý robot Ron je v tomto smere až tragicky neoriginálny, lebo ten pocit deja-vu je prítomný nonstop. Toto je proste tak trochu opajcnutá Rodina na baterky a tak trochu Big Hero 6, tak trochu Abominable, Wall-E a hafo ďalších... Predvídatelnosť a neoriginálnosť sú proste definíciami tohoto filmu. Ale zároveň je to jediný animák za uplynulý rok, snáď od spomínanej Rodiny na baterky, pri ktorom som sa pristihol, že sa nahlas smejem na podarených animovaných gagoch. A keď si spomeniem na ten pestrofarebný kŕčovitý uziapaný nezaujímavý vtieravý gýč menom Encanto, pri ktorom som pár dní naspať trpel a driemal, tak Ronov priamočiary jednoduchý humor je tá správnejšia cesta, ako mi ešte predať nejakú X krát vyluhovanú zápletku. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (4)

  • Debutový počin štúdia Locksmith Animation. (belinko)
  • Vo filme vidíme niekoľko B-Botov ako Stormtrooper či Darth Vader zo Star Wars, tak isto Iron Man, Black Panther a Captain Marvel od Marvelu. 20th Century Studio, Lucastfilm a Marvel Entertainment patria pod Walt Disney, ktorý distribuoval tento snímok. (belinko)
  • Filip Vlastník, dabér hlavní postavy Barneyho v českém znění, uvedl: „Pro mě to bylo jiný, protože ten Barney, ta hlavní postava, tak on má astma, takže vždycky, když třeba dlouho běhal nebo se smál, tak sýpal.“ (Vitox)

Reklama

Reklama