Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills 3

  • Česko Policajt v Beverly Hills III (viac)
Trailer

Obsahy(1)

V losangelskom zábavnom parku  sa väčšinou baví rozmanitá mládež. V Beverly Hills sa však rozhodla v zábavnom parku baviť organizovaná skupina falšovateľov peňazí. A možno by im to všetko vyšlo, keby sa tu neobjavil Axel Foley (Eddie Murphy) - detroitské policajné eso. Počas vyšetrovania brutálnej vraždy sa dostáva do smrteľného nebezpečenstva v okamžiku, keď sa Axel snaží odhaliť zločineckú sieť uprostred sveta fantázie... Filmová séria Policajt v Beverly Hills vstupuje do tretieho, zatiaľ posledného kola. Svojrázny hrdina si v ňom opäť skríži zbrane a svoju šikovnosť s organizovaným zločinom, tento raz v kulisách veľkého zábavného parku. Všetci priaznivci akčných, kriminálnych komédií sa tak dočkajú ďalšej porcie zábavy, akcie a napätia. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (202)

Roman.Ticka 

všetky recenzie používateľa

3 je jasný návrat ke komedii a je to dobrý tah. Scéna Eddieho kolem obřího anihilátoru s kolínskou a jiné gagy ve Wonderworldu mě spolehlivě rozdělaly, jak by řekl Milhaus, na pěkně strávený víkend a nejen ten. Tomu říkám pozitivní bolení břicha a nechám si to líbit opakovaně. "Skoro som zastrelil strýka Dejva!" Landis jednoznačně umí a Eddie si novou postavičku Lišiaka Axela i komůrku lásky plně zasloužil.☺ ()

HiddenDragon 

všetky recenzie používateľa

Misty by to mozna slo i na 2 hvezdy, protoze tak razantni zmena prostredi podle me nutna nebyla a i kdyz to neni vylozene chybou rezie nebo scenare, lunapark (alespon na me) proste z podstaty veci pusobi kycovite. Clovek ma z toho vzdy ten pocit "uz jsme jako tvurci nedokazali nic vymyslet, tak to vrznem do Disneylandu, protoze to musi divaci prece bastit". No opak je pravdou a je to vpodstate stejne jako v "Krokodyl Dundee v Los Angeles" (2001). Nastesti jsem se ale na par mistech docela zasmal, takze nekolik fajn momentu, kde je poznat, ze je to brano s nadhledem, tu stale je. A i kdyz uz tu neni Taggart, Rosewood je porad stejny pako a to je dulezity :) Jen je skoda, ze to neni zmineny Disneyland ale jakasi coververze :) Netusim, jestli nazev, postavicky i atrakce existuji, nebo byly vymysleny jen pro tento film (coz je pravdepodobnejsi), ale mne osobne slon Okie Dokie nebo strycek Dave fakt nic nerikaji :) Ale asi nechteli divaka rozptylovat licencovanymi nazvy atrakci, ktere by odkazovaly na jine filmy apod. Na druhou stranu se tu mihne "licencovany" George Lucas :), coz jsem moc nepochopil (jestli delal producenta nebo co, netusim), a take se vraci "teplej" Serge z prvniho dilu :) ()

Reklama

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

Třetí díl už vyloženě ztrácí dech a značně zaostává za dvěma předchozími. Ale i tak je stále dostatečně zábavný a neklesá v hodnocení až tak moc hluboko. Zábavní park je vskutku pěkný, humorných scén je tam taky docela dost. Co víc si přát? Kdo viděl jedničku i dvojku by měl tento díl zhlédnout už jen z povinosti. Není zas tak špatný, jak se zdá. 70% ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tak trochu zbytecnej dil, kterej kdyby se nejmenoval Policajt z Beverly Hills, tak by clovek ani nerek, ze patri do trilogie. Eddie nedela zadny okecavacky, i kdyz se porad vrha bezhlave do akce, tak nikde nic moc neokecava a ani nedela moc vtipky. Z dvojky policajtu tu zbyl jen Reinhold, kterej taky moc nepredvede, ale zase tu je asi nejlepsi zaporak ze vsech trech dilu a prostredi zabavniho parku a prostoru pod nim dava docela solidni moznosti, ktery jsou bohuzel vyuzity jen obcas. Navic tu bohuzel krome paradniho, asi 20 minutovyho zaveru, neni prakticky skoro zadna akce a film se tak drobet tahne. Nejslabsi dil. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Odišiel producent Bruckeheimer, odišiel skladateľ Harold Faltermeyer, zostal len Eddie Murphy a zopár hereckých predstaviteľov. Tvorcovia chceli dať filmu dizajn 90. rokov, nepodarilo sa. Zopár slušných scén, ale ten osemdesiatkový drajv mu pristal viac. Okrem toho mal film toho roku dosť veľkú konkurenciu ( NEBEZPEČNÁ RÝCHLOSŤ, PRAVDIVÉ KLAMSTVÁ ) a tak totálne zapadol. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (13)

  • Zábavný park, v ktorom sa natáčalo, patrí štúdiu Paramount. (m.a.t.o.)
  • Pieseň, ktorá začne hrať z Annihilatoru 2000, je "Luv 4 Dem Gangsta'z" od Eazy-E. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (viac)

Reklama

Reklama