Reklama

Reklama

9-1-1

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2024), 79 h 37 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrajú:

Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi, Ryan Guzman, Jennifer Love Hewitt, Corinne Massiah, Rockmond Dunbar, John Harlan Kim (viac)
(ďalšie profesie)

Série(7) / Epizódy(110)

Seriál sleduje napínavé prípady policajných, záchranárskych a hasičských zložiek v americkom Los Angeles. Okrem toho, že títo moderní hrdinovia každý deň zachraňujú životy cudzích a neznámych ľudí, musia si nájsť čas aj na riešenie svojich vlastných osobných problémov, od ktorých neustále odbiehajú, aby pomáhali druhým. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa carly k tomuto seriálu (8)

9-1-1 (2018) 

Trochu som sa do toho bala ist, lebo Ryan M., ale toto slape a tie postavy su tak krasne. Je to trochu iny pohlad a zatial sa im silne dari udrzat velmi vysoky standard. ()

Prekliatie (2021) (S04E06) 

Taký dobrý diel to mohol byť. A potom museli po Eddiem hodiť prvu ženu, na ktorú im padol prst v scenári. ()

Špecialisti prvého zásahu (2021) (S04E11) 

Jeden z najlepších dielov. Bolo milé vidieť, ako sa Josh dostal k svojej práci. ()

Zvířecí pudy (2022) (S06E04) 

Hen bola super. Hen a Buck a ich tequila o druhej boli super. Bobby a Hoover boli super. Maddie bola skvelá. Eddie a Chris boli úžasní. Buck a jeho súhlas boli všetko len nie super. ()

V jiném životě (2023) (S06E11) 

Nebyt poslednych dvoch scen bola by to perfektna epizoda. Buck si konecne uvedomil, ze je pre svoju rodinu - tu skutocnu, nie tu biologicku, ktora si zrazu na neho spomenula, rovnako dolezity, ako ona pre neho. ()

Všude samá láska (2023) (S06E17) 

Jedna hviezdička za Maddie a Chimneyho. Ten zvyšok bol číra katastrofa. ()

Pošli to dál (2023) (S06E18) 

V slovniku pod comp-het najdete tuto epizodu. Emergency bola fajn, ten zbytok, bol ako cela tato seria. Neucesany a zufalo heterosexualny - Hen and Karen a ich rozkosna rodina notwithstanding. ()

Buck, Bothered and Bewildered (2024) (S07E04) 

Queer Buck, my beloved. Teraz len treba dúfať, že Tommyho sa čoskoro zbavíme a Buck a Eddie konečne pochopia, že sú rodina. Už roky. Maddie je tá najlepšia sestra. Ich vzťah je *chef's kiss* ()

Reklama

Reklama