Reklama

Reklama

Chicago Med

(seriál)
  • Česko Nemocnice Chicago Med (viac)
Ukážka z filmu 2
USA, (2015–2024), 123 h 59 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrajú:

Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Rachel DiPillo, Colin Donnell, Brian Tee, Marlyne Barrett, S. Epatha Merkerson, Oliver Platt, Laurie Holden (viac)
(ďalšie profesie)

Série(9) / Epizódy(176)

Slávnostné otvorenie pohotovosti v Chicago Med je prerušené veľkým vlakovým nešťastím, ktoré hneď na úvod zamestnancov nemocnice zatlačí na hranicu ich možností. V osudnom vlaku cestovala aj nová posila pohotovosti Dr. Connor Rhodes (Colin Donnell), ktorý sa hneď po nešťastí dostane do nemocnice a už vo svoj prvý deň zažije poriadny pracovný záprah. Nie všetci sú však z jeho prítomnosti nadšení. Obzvlášť Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss) mu nemôže prísť na meno, a potrvá ešte nejaký čas, než si k sebe títo dvaja nájdu cestu. Medzi prípadmi, ktoré do nemocnice privezú, je napríklad malé dievčatko, ktoré sa stratilo svojmu otcovi, nastane u nej zástava srdca a nebyť študentky medicíny Sarah Reeseovej (Rachel DiPillo), určite by neprežila. Ďalej tehotná žena s vážnym zranením hlavy, ktorá je náhradnou matkou s nepriestrelnou zmluvou medzi ňou a rodičmi. Žena kolabuje a doktori okrem záchrany jej života musia riešiť práve úskalia spomínanej zmluvy, na základe ktorej rodičia preferujú život dieťaťa pred životom ženy. Dr. Rhodes sa potýka aj s pravidelným pacientom s cystickou fibrózou Jamiem Dilsonom (Adam Farabee). Ten musí byť napojený na dýchací prístroj. Avšak to je len dočasné riešenie, pretože jeho pľúca kolabujú. Je tu ale ešte jeden pacient, ktorý môže Jamiemu pomôcť... (TV Doma)

(viac)

Videá (4)

Ukážka z filmu 2

Recenzie (12)

ariari 

všetky recenzie používateľa

len tak zo zvedavosti čo je u kolegov? mno z medicínskeho..tak by mal technologicky aj morálne vyzerať raj..na Slovensku snívajme ďalej. Tak morálka je tam miestami tak prepálená, že hlavná sestra dá ľadvinu prostitútke :-) ? no prosím.... ale aj tak oproti greys anatomy -chirurgové, pokrok v myslení. toto sa zhruba podobá na urgentnú medicínu. pači sa mi dôraz na etiku aj senzitivitu personálu. ja si pri tomto oddýchnem ďaleko viac ako pri telenovelových hovadinách doktorov hausov či meredit grejových... ()

Marissa33 

všetky recenzie používateľa

Na tento seriál som sa tešila, ale bohužiaľ veľké sklamanie. Keď to porovnám s Grey´s anatomy, ktorá tiež býva občas trochu teatrálna je to len slabý odvar. Málo lekárov, ktorý sú špecialisti na všetko navodzuje taký zvláštny dojem. Mala by to byť pohotovosť kde riešia úrazy, a prvú pomoc, ale lieči sa tu všetko od odretého kolena, cez psychiatriu po onko. pacientov. Je to proste strašne prehnané. Doktori v zácviku robia úkony, ku ktorým by mal byť privolaný špecialista a podobne. To by som ešte všetko prežila, ale vadí mi nulový vývoj postáv, riešenie stále toho istého dookola najmä to, že tam stále niekto umiera. Do takej nemocnice by som si nešla dať ošetriť ani zarastený necht. Hold tento žáner je už asi fakt dosť vyčerpaný alebo sa scenáre píšu prirýchlo a na kolene. Nechápem ako sa to dostalo medzi najúspešnejšie seriály. Horšia bola už len Nočná služba to sa fakt pozerať nedalo. ()

Reklama

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Minule, po dopozeraní jedného tureckého seriálu, som mala pocit, že už viem turecky celkom slušne. Po tomto seriály mám zase pocit, že by som zvládla niekoho zaintubovať ... minimálne. Chicago Med je učebnicový seriál z lekárskeho prostredia, kde sa deje všetko stále dokola a kde každý chodí s každým. A nejaké to klišé a poučné reči tiež nechýbajú. Ale zase vôbec nie je nuda, no a mne povrchnej stačí, keď je na obraze Dr. Choi. 3,5* ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

PILOT: Napětí vs. melodrama vs. emocionální klišé. Furt to samý dokola. Lékařskému žánru v dnešní knickovské době trestuhodně dochází dech. Anebo mu vlastně už dávno došel, a tak teď jen pomalu dodělává z posledního... Odkojen nejen kompletním Dr. Housem, přesycení se holt po letech konečně dostavilo. Nemám na to a dlouho vyhlíženou chicagskou novinku se vůbec nebojím charakterizovat jako zbytečnou. Nic proti ničemu, svý fandy si to ale najde. ()

trojkolka 

všetky recenzie používateľa

A do třetice všeho dobrého jsou tu i doktoři. Líbí se mi to, s postavami jsem se průběžně začala seznamovat již v Chicago PD a v Chicago Fire, je fajn sledovat a poznat je trošku blíž. Nemocniční seriály se mi líbily vždycky. Další plus je provázanost všech tří seriálů více méně i časově a je fajn vídat herce z těch dvou dalších tady v Chicago Med a naopak. Pokud čekáte originalitu, tu tady jistě nenajdete, ale skvělý odpočinkový seriál. ()

Galéria (2 392)

Zaujímavosti (1)

  • Prostředí chicagské nemocnice bylo představeno již v 65. díle seriálu Chicago Fire (od r. 2012). (Borrtex)

Reklama

Reklama