Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policajt Vincent Downs (Jamie Foxx) sa zaplieta do siete korupcie, intríg a zabijáckych gangstrov. Keď po neúspešnej lúpeži niekto unesie jeho dospievajúceho syna Thomasa (Octavius J. Johnson), Downs ho musí počas jedinej bezsennej noci zachrániť a priviesť zločincov pred spravodlivosť. (TV Markíza)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (135)

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Od prvních minut tahle pokažená krádež a zamotaná rošáda s 25 kily kokainu (a skvělým obsazením!) drží nohu na plynu a byl jsem mile překvapen, jak v rámci žánru věrohodně eskaluje a thrillerově šlape, včetně výborných kontaktních rvaček. Bohužel v poslední třetině jí dochází dech a nelogičnosti v řešení situací se kupí. Za klišé z největších, kdy do přestřelky vyráží ochránit synáčka ustaraná maminka zdravotní sestra s pistolkou v ruce, nakonec tu čtvrtou hvězdičku seberu. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"I LIKE MY FACE. IT'S WORK OF ART." ---------- Ešte so začiatkom druhej polovice som si tak sám pre seba hovoril, že Jamie Foxx a geniálne Las Vegas mi bude stačiť. Nestačí. Akčné scény sú až bolestivo slabé. Scenár má síce množstvo zvratov, ale je tak klišéovitý, že to snáď nie je ani možné. O nelogickostiach je zbytočné vôbec hovoriť. A vlastne, celá rodinka s matkou aj so synom versus profesionálna obávaná kriminálna organizácia, prečo nie.... Jedinú radosť mi dokázalo priniesť iba to červené "Ztko". Neviem ani, za čo sú vlastne tie dve hviezdy. ()

Reklama

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Je to sice inteligentní jak hrnec od nudlí ale účel světí prostředky, svižně odsejpající naháněná na pár metrech čtverečních v kasinu s typicky prkenným Foxem( wats ya problem bro?) a netradičně prkennou Michelle, která tu slouží pouze jako nutná castingová doplňková dekorace (jelikož je to tu samej hnusnej chlap).............. moje hodnocení = 6 z 10. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Príbehom to nie je nič extra, takýchto filmov tu bolo a ešte bude, ale snáď jediný dôvod prečo ma to bavilo je Jamie Foxx, ktorému to sadlo a navyše som ho dlho v niečom akčnom nevidel. A keď už sme pri tej akčnej stránke, tak sa tu tiež celkom podarila. Lepší priemer zo zaručene dobrým Foxxom, na jedno pozretie akurát, nothing more. 60% - 3* ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Baran bo Odar si pustil v telce Miami Vice, Kingdom a pár dílů CSI, načež natočil tohle nudné, nenápadité a k uzoufání blbé béčko a prezentuje ho jako akční jízdu nočním Las Vegas, kde Jamie Foxx nosí podobné tričko a placku jako když byl parťák Collina Farrela, přičemž ho nezapomněli velmi podobně nafotit na postery, aby to přilákalo hodně fandů. Navíc expozice scény v baru ve stylu úvodní scény z Mannova spektáklu je jednoznačná, leč postrádající digi cam poetiku a cit pro tvrdou a nekompromisní realističnost. Pro fandy urážka. Nebýt zajímavého ansámblu a krátké stopáže, tak je to nekoukatelné. Nechápu, jak takhle schématicky zastaralý a okopčený film může s áčkovými herci vzniknout v roce 2017 a jít do kin. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama