Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dong Hyun (Jinyoung) je středoškolský student a Pan Soo (Seong-woong Park) je členem zločinecké organizace. Při nešťastné nehodě Dong Hyun sklouzne ze střechy a spadne přímo na Pan Soa. Když se oba muži probudí v nemocnici, zjistí, že jejich těla byla vyměněna. Budou schopni pokračovat ve svém každodenním životě, když jsou uvězněni v cizích tělech? (Jardismo)

(viac)

Recenzie (12)

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Filmu jsem příliš nevěřila ale nakonec s klidným svědomím můžu prohlásit, že to byla docela sranda. Nebylo to úplně bez nápadu, nechyběla akce, zábava a ani láska. Herecky zvládnuté, myslím, v pohodě. Ne vždycky toužím po silném mega filmu, který mě roztrhá na cucky. Na tohle možná časem zapomenu, ale celé dvě hodiny jsem se bavila. 3,5* ()

CaladanChmur 

všetky recenzie používateľa

Tohle se docela povedlo.Sice je to jednoduchá a ne až tak nepředvídatelná zápletka,ale povedl se výběr herců.Ten to hodně zvednul nahoru a pak jsem opravdu čuměl na tu choreografii soubojů.Kam se na to hrabou různé akční blbosti.Docela rád se na to podívám znovu a to není u tohohle žánru pro mě obvyklé.Trochu mi tam zůstala nezodpovězená jedna otázka,ale v podstatě nebyla nikterak důležitá pro výsledný dojem.80% ()

Reklama

Anet21 

všetky recenzie používateľa

⚪Takto. Celkom neklasicky a nekórejsky má film vymenené tempo - to jest, že prvá polovica sa dosť zbytočne vlečie a práve tá druhá je dynamickejšia, čo sa v kórejských filmoch často, alebo skoro vôbec nevidí, no aj tak je tá 2-hodinová stopáž trošku moc.⚪Vtipu nie je veľa, ale nájdu sa momenty, kedy sa dá úprimne zasmiať, skôr je fascinujúce, že títo Aziati vedia aj do ,,komédie" nasypať sociálnu drámu a nepôsobí to nejak nepatrične a nasilu, i keď zase, to, či je to aj dobre spracované je otázka.⚪Pretože áno, to, že veľa ázijských filmov pre mladých rieši problém šikany je veľmi dobré, aj to, že v istom zmysle ukazujú, ako ju riešiť, no v tomto filme je to všetko skôr na úkor komédie, všetko sa vyrieši tak nejak jednou fackou a jedným kopancom, skrátka v nejakom hlbšom odkaze to neobstojí, vlastne, ako aj iné motívy.⚪Celý námet je veľmi známy a stereotypný, čiže scenárista ,,ide na istotu," a je jasné, ako to celé skončí, ale aj napriek tomu ma ako diváka nemrzelo, že som pri tom strávila dve hodiny.⚪ A to, čo ma zaujalo najviac, sú, paradoxne, bojové scény, aj keď dosť úsporné a komorné, ale veľmi prehľadne nakrútené, dosť fyzické a kontaktné, a aj tak stále ako divák viete, čo sa na place deje, aj keď je kamera pohyblivá. Toto docieliť je aj v akčných filmoch problém, čiže v tomto milo prekvapili. Inak herecky je to taký kórejský priemer, takisto výprava klasicky kórejsky dobrá, ale spočítané, podčiarknuté - na viac ako tri hviezdy to nemá.⚪ ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ošúchaný nápad, spracovaný neotrelým spôsobom. Téma šikany a spravodlivej odplaty podaná vtipným spôsobom. Určite mi to prišlo humornejšie už len z toho pohľadu, že tí mladí Kórejci sa mlátia výhradne fackami, sem tam do brucha, proste tá bitka vyzerá inak, akoby kultivovanejšie. Nakoniec toho vyplynie celkom zaujímavá mafiánska historka, ktorá nie je skúpa na komické situácie, ale prijal by som viac, ak by to bolo viac a možno aj výhradne "teenage". Celkový dojem mierne nadpriemerný. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Klasická komédia s rozprávkovým námetom o zámene tiel dvoch ľudí. Tentokrát sa po nehode prevtelí drsný mafián do tučného šikanovaného stredoškoláka. Zatiaľčo staré telo mafiána väčšinu filmu predrichme, ale keď sa objaví na scéne s dušou mladíka, tak je to rovnaká sranda ako u hlavného hrdinu. Obidvaja predstavitelia odviedli skvelú robotu. Jinyoung namaskovaný ako tučko mi celý čas pripomínal Donnieho Yena z filmu Enter The Fat Dragon. Fakt vyzerall jak jeho mladšie dvojča. Humor nie je nijak trápne silený, ako to občas zvykne byť u Kórejcov zvykom. Po úvodnom zmätku sa hlavný hrdina rýchlo zorientuje a začne sa správať zmysluplne. Humor vyplýva z dobre napísaných situácií do ktorých sa neraz dostane. Páčilo sa mi jak sú osudy všetkých hlavných postáv popreplietané a vedľajšie komické figúrky ma tiež bavili. Samozrejme, že sa mafián na konci polepší a dočkáme sa dokonalého happyendu. Je to ten film ku ktorému to patrí a divák si o vychutná aj po miliónty krát. Dočkáme sa aj niekoľkých solídnych bitiek. Je to komédia, takže to nie je nič brutálne, ale sú dobre natočené a často vyznejú komicky. Takže celkovo som nadšený. Dopredu som nevidel ani trailer a nemal som šajnu, čo mám očakávať a dostal som perfektnú komédiu. 8/10. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama