Reklama

Reklama

Crassus se dozví, že po slávě spojené s poražením Spartaka touží ještě někdo jiný z Římanů. Spartakus se snaží získat trumf, který by použil při vyjednávání s Římany. (Netflix)

Recenzie (2)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Podľa wikipédie dal Spartacus na uctenie Crixa robiť gladiátorské hry medzi zajatými Rimanmi a týmto spôsobom ich zabil 300-400. Tu ale zajal Tiberia a nejakých pár jeho chlapov, o ktorom sa v Crassovej wikipédii nič nehovorí. Divák tak môže mať radosť zo zadosťučinenia s fiktívnou postavou. Agron prežil, ale len preto, aby mohol byť ukrižovaný. Spartakus si vyberá na hry dvoch Rimanov a ide na nich aj holými rukami, pričom im nechá meče, Gannicus ho ide tromfnúť troma, potom tu máme skupinovú akciu a hviezdou je opäť skladateľ Joseph LoDuca. Takéto akčné scény sú presne to, prečo sa Spartacus oplatí pozerať. Crixov pohreb je takisto výborná scéna, ale trebárs na také odchádzanie učiteľa v Dead Poets Society. ()

Reklama

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

  • V této epizodě uspořádá Spartakus (Liam McIntyre) gladiátorské hry na počet padlého bratra Crixa (Manu Bennett). Historicky je toto pravda. Spartakus skutečně donutil 30 římských vojáků bojovat jako v aréně na počest Crixa. (PatrikP4)

Reklama

Reklama