Reklama

Reklama

Mr. Dentonn

Recenzie (5)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Solídny, atmosférický kraťas, audiovizuálne odkazujúci na (najlepšie) hororové roky osemdesiate. Avšak na to, že sa to všade kde môže chváli tým, ako ide o najoceňovanejší hororový kraťas vôbec, som už čakal niečo lepšie, výraznejšie, prelomovejšie..? Silné 3* / slabé 4*, to je skoro jedno ;-) ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Pěkná atmosféra a dobře vypadající záporák, ale to je tak nějak všechno. Dobře se na to dívá, ale větší tah na bránu by neuškodil. 6/10. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Za mňa nie, a to najmä z jedného jediného dôvodu. Za 7 minút som sa okrem snaživej atmosféry, nedočkal takmer ničoho, čoho by som sa z pohľadu horor žánru mal, pričom tento kraťas, rozhodne nie je jeden z “naj” vo svojej kategórii. Ako fantasy rozprávka pre najmenších priemer, ako horor, slabý podpriemer. Zaléží však natom, čo v ňom vidíte. Očakávania boli zrejme priveľké .. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Malý David objaví v garáži knihu z ktorej mu mama pred spaním číta. Je to kniha o Mr.Dentonnovi, ktorý unáša nevinné deti.Zdá sa že prízrak z knihy ožil...Ako fantasy príbeh celkom ušlo ale hororových prvkov bolo príliš málo. ()

Reklama

Reklama