Reklama

Reklama

Mr. Dentonn

Recenzie (5)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Pěkná atmosféra a dobře vypadající záporák, ale to je tak nějak všechno. Dobře se na to dívá, ale větší tah na bránu by neuškodil. 6/10. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Solídny, atmosférický kraťas, audiovizuálne odkazujúci na (najlepšie) hororové roky osemdesiate. Avšak na to, že sa to všade kde môže chváli tým, ako ide o najoceňovanejší hororový kraťas vôbec, som už čakal niečo lepšie, výraznejšie, prelomovejšie..? Silné 3* / slabé 4*, to je skoro jedno ;-) ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Za mňa nie, a to najmä z jedného jediného dôvodu. Za 7 minút som sa okrem snaživej atmosféry, nedočkal takmer ničoho, čoho by som sa z pohľadu horor žánru mal, pričom tento kraťas, rozhodne nie je jeden z “naj” vo svojej kategórii. Ako fantasy rozprávka pre najmenších priemer, ako horor, slabý podpriemer. Zaléží však natom, čo v ňom vidíte. Očakávania boli zrejme priveľké .. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Malý David objaví v garáži knihu z ktorej mu mama pred spaním číta. Je to kniha o Mr.Dentonnovi, ktorý unáša nevinné deti.Zdá sa že prízrak z knihy ožil...Ako fantasy príbeh celkom ušlo ale hororových prvkov bolo príliš málo. ()

Reklama

Reklama