Reklama

Reklama

Plán úteku 3

  • Česko Plán útěku 3 (viac)
Trailer 1

Daya Zhangová (Malese Jowová), dcéra hongkonského obchodného magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje Spojených štátoch priestory pre novú pobočku otcovej spoločnosti Zhang Innovations. Po prehliadke tovární v Mansfielde v štáte Ohio ju aj so sprievodom unesú žoldnieri, a to napriek tomu, že ochranka so šéfom bezpečnosti Bao Yungom (Harry Shum Jr.) sa ich pokúšali brániť. Únoscovia zanechajú omráčenému Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnému expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), ktorý je odborníkom na úteky z dobre zabezpečených väzníc. Vzápätí žoldnieri unesú aj Breslinovu partnerku Abigail Rossovú (Jaime Kingová). Ako sa ukáže, nový Breslinov nepriateľ nie je až tak celkom nový, a jeho túžba po pomste má korene v dávnej minulosti. Všetci zainteresovaní dostanú  video odkaz od Lestera  Clarka mladšieho (Devon Sawa) , syna Lestera Clarka, hlavného protivníka Raya Breslina z minulosti.  Lester, ktorý sa snaží pomstiť smrť svojho otca, požaduje výkupné vo výške 700 miliónov dolárov, inak popraví obe unesené rukojemníčky. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) sa spoločne s čínskymi kolegami Shenom (Max Zhang) a Bao Yungom vydávajú do Lotyšska, aby z obrovského väzenia známeho ako Diablova stanica zachránili dve unesené ženy - Dayu, dcéru hongkonského technologického magnáta, a Breslinovu priateľku Abigail Rossovú. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (116)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo ▐ Úmornejšie než béčkový druhý diel a to už je čo povedať. Strašne zbytočné pokračovanie, ktoré je až moc povrchné, bez poriadnej iskry, dosť to trpí na tých nastrelených dramatických oblukoch. /25%/ ()

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[6/10] Po veľmi vydarenej jednotke a veľmi nevydarenej, slabo priemernej druhej časti tejto série sme sa dočkali tretieho dielu v hlavnej úlohe so Sylvestrom Stallonom. Po druhom dieli som nemal od tohto počinu veľké očakávania, na môj obdiv dopadol tento film celkom obstojne a jeho sledovanie ma aj bavilo, ubehlo to a nebola to vyslovene nuda. Samozrejme, film je natočený tak ako som čakal, béčkovým štýlom, slabší rozpočet je cítiť na všetkom, ale aj tak je to obstojná akčná jazda, ktorú zachranuje najmä Stallone. Pretože, ostatní herci ma moc neoslovili, hlavne to že skoro všetky vedlajšie úlohy boli šikmookí ľudia, to mi tak trochu aj vadilo. No samozrejme potešil Dave Bautista, ktorý tu je síce málo, ale jeho akčné scény potešia fanúšika akčného žánru. Herec 50 Cent moc toho nepredviedol, ale nemal ani priestor takže je to v poriatku. Samotný Stallone odohral klasickú rolu Raya Braslina a čo sa týka hlavného záporáka, tuctový herec a jeho postava bola iba do počtu. Čo sa akcie týka, nebola zlá, našlo sa tu pár fakt dobrých momentov ktoré boli drsné a krvavé, čiže táto časť filmu ma bavila. Príbehovo to tiež nebolo zlé, aj spracovanie ušlo. Čiže celkovo môžem povedať, že to dopadlo nad moje očákávania(ktoré boli malé), dostali sme klasický béčkový akčný film, ktorý svoje parametre splnil a pobavil ma. Nieje to žiadna výhra, je kopec lepších ačkných filmov, ale ako odreagovanie to bolo fajn a po nepodarenej dvojke som rád, že Stallone zakončil sériu týmto lepším počinom. ()

Reklama

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Po průměrném prvním díle a naprosto katastrofální sračce v podobě druhého Útěku jsem od tohoto třetího pokračování čekal všelicos, jen ne nic dobrého, o to víc jsem ovšem nyní mile překvapen a spokojen, že trojka je tím nejpovedenějším Plánem a ne, skutečně jsem se nezbláznil 8D. Myslím to naprosto vážně a nebýt nudné první poloviny filmu, šel bych s hodnocením klidně i výš. Bohužel, úvodní seznamovačka se všemi postavami, a že jich není málo, a následné zasvěcení do děje, je ale vážně zbytečně dlouhé a hlavně nezáživné, a nic moc se tam prostě až na pár minisoubojů neděje. Jakmile se ovšem děj a postavy přesunou do lotyšské věznice, podoba filmu se jak mávnutím kouzelného proutku změní ve velmi dynamický a našláplý nářez, plný opravdu záživné, efektní a nekompromisní akce, s velmi slušně vybudovanou syrovou atmosférou a dokonce i napětím a emocemi. Samozřejmě je to pak sice bez diskuzí celé zabalené do laciného obalu, ovšem díky celkovému zpracování mi to vůbec nevadilo, poslední půlhodinka je prostě parádní akční jízda, kde se to všechno řeže hlava, nehlava, k čemuž pak přispěl hlavně Jin Zhang, a byla jen velká škoda, že nedostali větší prostor i Dave Bautista a Daniel Bernhardt, i přesto je ale nutné podotknout, že obsazení trojky je, i přes společnou účast Slaye a Arnieho v jedničce, tím nejnadupanějším, a to i díky ústřednímu záporákovi, jehož si tu Devon Sawa též slušně užívá. A co se týče samotného Stallona, je fajn, že tu nebyl jen jménem do titulků jako tomu bylo u dvojky, zde se v druhé polovině do toho dokonce také poměrně intenzivně opřel a působil přesně tak, jak ho mám nejradši, tedy jako meganasranej stroj na zabíjení, který se s tím ani trochu nesere. Plán útěku 3 mě zkrátka mile překvapil, a i když se jedná o více než jednoduché, laciné béčko, vůbec mi to v tomto případě nevadilo, já se totiž u něj bavil vážně nečekaně skvěle. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Video béčko ako od Lundgrena / Seagala, avšak s tým, že oproti otrasnej, rok starej dvojke tu nastalo výrazné zlepšenie. Stallone tu našťastie už nie je len na pár minút a keď sa dostane do akcie, tak to stojí za to, niektoré zabitia tu má fakt drsné a efektné, až trochu navnadia na nového Ramba. Bautista je tiež v pohode, ale zo sidekickov ma potešil hlavne záporácky majster bojových umení Daniel Bernhardt, ktorý vo svojich malých roličkách (skoro) nikdy nesklame. Ináč sú všetky ostatné postavy na smiech; hlavne Devon Sawa ako hlavný boss. O to viac poteší, ako mu Sylvester naloží vo finále. Celkovo to ušlo, ale 4ku už netreba. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

(Pravdepodobne) záverečné dielo príbehu „Escape Plan“. Keď sa naozaj jedná o ukončenie tohto príbehu, tak sa jedná o dosť nedôstojný záver. Posledné dielo totiž je pod úrovňou klasických B-vých snímok a len ľahký vietor z východu v ňom drží silu. Spackaný(á): réžia, príbeh, výprava a záver. (Ešte k tomu veľa deravých a nevypravovaných scén). P.S.: Nikdy som nemyslel, že po skvelom debutu klesneme tak hlboko. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama