Reklama

Reklama

Plán úteku 3

  • Česko Plán útěku 3 (viac)
Trailer 2

Daya Zhangová (Malese Jowová), dcéra hongkonského obchodného magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje Spojených štátoch priestory pre novú pobočku otcovej spoločnosti Zhang Innovations. Po prehliadke tovární v Mansfielde v štáte Ohio ju aj so sprievodom unesú žoldnieri, a to napriek tomu, že ochranka so šéfom bezpečnosti Bao Yungom (Harry Shum Jr.) sa ich pokúšali brániť. Únoscovia zanechajú omráčenému Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnému expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), ktorý je odborníkom na úteky z dobre zabezpečených väzníc. Vzápätí žoldnieri unesú aj Breslinovu partnerku Abigail Rossovú (Jaime Kingová). Ako sa ukáže, nový Breslinov nepriateľ nie je až tak celkom nový, a jeho túžba po pomste má korene v dávnej minulosti. Všetci zainteresovaní dostanú  video odkaz od Lestera  Clarka mladšieho (Devon Sawa) , syna Lestera Clarka, hlavného protivníka Raya Breslina z minulosti.  Lester, ktorý sa snaží pomstiť smrť svojho otca, požaduje výkupné vo výške 700 miliónov dolárov, inak popraví obe unesené rukojemníčky. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) sa spoločne s čínskymi kolegami Shenom (Max Zhang) a Bao Yungom vydávajú do Lotyšska, aby z obrovského väzenia známeho ako Diablova stanica zachránili dve unesené ženy - Dayu, dcéru hongkonského technologického magnáta, a Breslinovu priateľku Abigail Rossovú. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (116)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

O chlp lepšie ako predošlý diel, tu aspoň Sly hral prvé husle a bol tu dlhšie, no tak či tak je to riadna nízkorozpočtová bečkovina. Škoda, že útek z väzenia sa nekoná, žiadne super cely tu v trojke nie sú, ako v predošlých dieloch. Tu sme dostali dvojitý príbeh o odplate, čiže klasický akčňák. Na sériu to nadväzuje celkom fajn, hlavne na prvý diel, keďže už tam sa vydláždila pomsta pre tento tretí plán úteku. Je fajn, že okrem drsného Slya si v záverečnom finále zakopú aj mená ako Bautista, či Bernhardt, pretože každý z nich tu dostane priestor na svoju bitku. Za aziatov tu spoľahlivo kope Max Zhang a skutočne sa to dobre sleduje. Kamera v pohode, akcia v norme. Séria síce spadla do šedého akčného nízkorozpočtového béčkového akčňáku, ale kvôli pár menám ma to bavilo. 50% - 2* ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Ďalšie parazitovanie na perfektnej jednotke. Čo už. Keďže to bolo točené zároveň s dvojkou, bolo to nevyhnuteľné. Žiadna sláva samozrejme nenastala ani teraz, ale napriek tomu došlo k znateľnému zlepšeniu, nakoľko to, čo som vytýkal dvojke a teda oyeb so Stallonom, tu sa už nekonal a tu bol skutočnou hlavnou postavou. Zároveň popracovali na fightoch a hlavne killoch, takže sa na to dalo aj lepšie pozerať. Čerešničkou na torte bola prítomnosť jednak Daniela Bernhardta a jednak bombardéra Maxa Zhanga. Škoda len, že ich potenciál nebol využitý naplno. Už sa to ani zďaleka nedržalo premisy ako v prvej a druhej časti, ale vsadilo to všetko na akciu a na hajzlíka v hlavnej zápornej úlohe, ktorý bol blbeček a tak aj nakoniec dopadol a Stallone s ním vytrel podlahu. Dvojka bola za slabšie tri hviezdy, trojka za silnejšie tri hviezdy. Jednotka však samozrejme absolútne neprekonateľná. ()

Reklama

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Asi je to lepší než dvojka, tady se možná tvůrci snažili napravit reputaci, ale i tak je to film zbytečnej. Vlastně už to ani není o útěku z vězení, ale o akci s asijskýma bojovýma prvkama, který jsou sice efektní, ale nemají nic společnýho s jedničkou. Tam šlo opravdu o plán a přípravu, jak se dostat z lochu ven, tady se skupinka super vybavených ranařů prostřílí dovnitř, aby mohli spokojeně zase vyjít ven. S. Stallone tohle asi nemá zapotřebí, i když rány pěstí umí rozdávat i po sedmdesátce. Doufejme, že přístě si vybere něco lepšího... ()

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Po průměrném prvním díle a naprosto katastrofální sračce v podobě druhého Útěku jsem od tohoto třetího pokračování čekal všelicos, jen ne nic dobrého, o to víc jsem ovšem nyní mile překvapen a spokojen, že trojka je tím nejpovedenějším Plánem a ne, skutečně jsem se nezbláznil 8D. Myslím to naprosto vážně a nebýt nudné první poloviny filmu, šel bych s hodnocením klidně i výš. Bohužel, úvodní seznamovačka se všemi postavami, a že jich není málo, a následné zasvěcení do děje, je ale vážně zbytečně dlouhé a hlavně nezáživné, a nic moc se tam prostě až na pár minisoubojů neděje. Jakmile se ovšem děj a postavy přesunou do lotyšské věznice, podoba filmu se jak mávnutím kouzelného proutku změní ve velmi dynamický a našláplý nářez, plný opravdu záživné, efektní a nekompromisní akce, s velmi slušně vybudovanou syrovou atmosférou a dokonce i napětím a emocemi. Samozřejmě je to pak sice bez diskuzí celé zabalené do laciného obalu, ovšem díky celkovému zpracování mi to vůbec nevadilo, poslední půlhodinka je prostě parádní akční jízda, kde se to všechno řeže hlava, nehlava, k čemuž pak přispěl hlavně Jin Zhang, a byla jen velká škoda, že nedostali větší prostor i Dave Bautista a Daniel Bernhardt, i přesto je ale nutné podotknout, že obsazení trojky je, i přes společnou účast Slaye a Arnieho v jedničce, tím nejnadupanějším, a to i díky ústřednímu záporákovi, jehož si tu Devon Sawa též slušně užívá. A co se týče samotného Stallona, je fajn, že tu nebyl jen jménem do titulků jako tomu bylo u dvojky, zde se v druhé polovině do toho dokonce také poměrně intenzivně opřel a působil přesně tak, jak ho mám nejradši, tedy jako meganasranej stroj na zabíjení, který se s tím ani trochu nesere. Plán útěku 3 mě zkrátka mile překvapil, a i když se jedná o více než jednoduché, laciné béčko, vůbec mi to v tomto případě nevadilo, já se totiž u něj bavil vážně nečekaně skvěle. ()

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

První Slyův Escape plan žeru!!! Je to dokonalost sama, s Arniem bomba. Bezva nápady špičkování, akce, všechno si to sedlo. Druhé Escape plan je hrůzu a sám Sly to přiznal, že to posral. A máme tu poslední z trilogie The Extractors. No není to tak zoufalé jako dvojka. Vlastně je to takové příjemné akční béčko, s Bautistou a jeho plamennou brokovnicí. Sly má pěknej fight a umírají tu postavy, které v 95% filmech vždy přežijí, ale filmu to nijak zvláště nepomáhá. Jak řikám, příjemné béčko, ale nic, na co by se člověk chtěl podívat znovu. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama