Reklama

Reklama

Plán úteku 3

  • Česko Plán útěku 3 (viac)
Trailer 1

Daya Zhangová (Malese Jowová), dcéra hongkonského obchodného magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje Spojených štátoch priestory pre novú pobočku otcovej spoločnosti Zhang Innovations. Po prehliadke tovární v Mansfielde v štáte Ohio ju aj so sprievodom unesú žoldnieri, a to napriek tomu, že ochranka so šéfom bezpečnosti Bao Yungom (Harry Shum Jr.) sa ich pokúšali brániť. Únoscovia zanechajú omráčenému Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnému expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), ktorý je odborníkom na úteky z dobre zabezpečených väzníc. Vzápätí žoldnieri unesú aj Breslinovu partnerku Abigail Rossovú (Jaime Kingová). Ako sa ukáže, nový Breslinov nepriateľ nie je až tak celkom nový, a jeho túžba po pomste má korene v dávnej minulosti. Všetci zainteresovaní dostanú  video odkaz od Lestera  Clarka mladšieho (Devon Sawa) , syna Lestera Clarka, hlavného protivníka Raya Breslina z minulosti.  Lester, ktorý sa snaží pomstiť smrť svojho otca, požaduje výkupné vo výške 700 miliónov dolárov, inak popraví obe unesené rukojemníčky. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) sa spoločne s čínskymi kolegami Shenom (Max Zhang) a Bao Yungom vydávajú do Lotyšska, aby z obrovského väzenia známeho ako Diablova stanica zachránili dve unesené ženy - Dayu, dcéru hongkonského technologického magnáta, a Breslinovu priateľku Abigail Rossovú. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (115)

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[6/10] Po veľmi vydarenej jednotke a veľmi nevydarenej, slabo priemernej druhej časti tejto série sme sa dočkali tretieho dielu v hlavnej úlohe so Sylvestrom Stallonom. Po druhom dieli som nemal od tohto počinu veľké očakávania, na môj obdiv dopadol tento film celkom obstojne a jeho sledovanie ma aj bavilo, ubehlo to a nebola to vyslovene nuda. Samozrejme, film je natočený tak ako som čakal, béčkovým štýlom, slabší rozpočet je cítiť na všetkom, ale aj tak je to obstojná akčná jazda, ktorú zachranuje najmä Stallone. Pretože, ostatní herci ma moc neoslovili, hlavne to že skoro všetky vedlajšie úlohy boli šikmookí ľudia, to mi tak trochu aj vadilo. No samozrejme potešil Dave Bautista, ktorý tu je síce málo, ale jeho akčné scény potešia fanúšika akčného žánru. Herec 50 Cent moc toho nepredviedol, ale nemal ani priestor takže je to v poriatku. Samotný Stallone odohral klasickú rolu Raya Braslina a čo sa týka hlavného záporáka, tuctový herec a jeho postava bola iba do počtu. Čo sa akcie týka, nebola zlá, našlo sa tu pár fakt dobrých momentov ktoré boli drsné a krvavé, čiže táto časť filmu ma bavila. Príbehovo to tiež nebolo zlé, aj spracovanie ušlo. Čiže celkovo môžem povedať, že to dopadlo nad moje očákávania(ktoré boli malé), dostali sme klasický béčkový akčný film, ktorý svoje parametre splnil a pobavil ma. Nieje to žiadna výhra, je kopec lepších ačkných filmov, ale ako odreagovanie to bolo fajn a po nepodarenej dvojke som rád, že Stallone zakončil sériu týmto lepším počinom. ()

verbal odpad!

všetky recenzie používateľa

Je to zvláštní. Plán výtoku 3: Debil stejšn začíná až prudivým desetiminutovým defilé reklam produkčních společností, které se na něm podílely, a v součtu jde snad o Guinessův rekord. Docela by mě zajímalo, co tam všichni ti příživníci dělali, když výsledkem je laciné amatérské porno pro slaboduché Číňany, jehož realizaci zaobstaralo kromě plejády bezradně prkenných skoroherců, násilně přežvykujících dialogy jako vystřižené z psychiatrických sezení v léčebně mentálních retardací, přesně 5 neumětelů. Jeden zoufalec s mobilní kamerou, který dosud natočil akorát tak šukání své enormně oslizlé manželky na pračce chlupatým Asiatem pro Pornhub, jeden zoufalec, co jim k tomu režíroval intenzitu otáček ždímání, jeden zoufalec, co dodal až květnatě obsáhlý scénář „ Šukej tu tlustou svini na pračce a tvař se při tom jako Hamlet“, jeden zoufalec, co jim pronajal rozpadající se koupelnu svého panelákového holobytu, a konečně jeden zoufalec, co k tomu na syntetizátor asynchronně a mimo dějovou linku do zblbnutí opakoval čtyřtaktový mástrpiss „Horny amateur fat monster shit pushing theme“. Zoufalá parodie na zetkový akční film, jen o mikro ró hustší než patologicky řídká sračka Plán výtoku 2, a opravdu nechápu, co ponouká Sláje se v tomhle ztrapňovat, když filmovou hrobku vedle Segala a WCJD ještě zcela neobsadil a pořád sem tam natočí něco, co má jakous takous výpravu, scénář i smysl. ()

Reklama

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Ultra moderné steny tento raz vystriedali ošarpané estónske omietky a s nimi sa dostavilo to, čo som očakával už od prvého úteku. Špina a pach krvi, to Devil Station ponúka najmä v poslednej tretine, kedy sa bude prelievať najvzácnejšia tekutina aj tam, kde by ste to nečakali. Do toho fyzické, miestami až kruté strety, lepšia hudba a strih, ktorý dovolí sa v bitkách aj orientovať. Námet popritom nijak objavný, vlastne si berie príklad zo Smrtonosnej pasce, kde sa v treťom dieli rodinní príslušníci mstia za nebožtíkov z toho prvého. V tomto ohľade je prekvapivý iba fakt, že dvojka nepôsobila vôbec uzatvorene a Stallone tam tesne pred titulkami stihol poslať na diaľku pár štipľavých slov akémusi starému páprdovi. Ale beriem, hlavne, že sa vrátila stará garda, teda už tradične bez Arnieho, jeho miesto opäť zaplnil Bautista. Ten tam cedí jeden odfrk za druhým, tvári sa drsne a smaží padúchov pulzovým delom. Je pravda, že by som si štvrtú sériu v Slyovej filmografii vedel predstaviť s Cobrettim, alebo Tangom, ale človek si nevyberá. Tak buďme radi aj za túto malú trilógiu, ktorá síce začala ambicióznejšie, ale nakoniec neskončila vôbec tak zle, ako sa po nemastnej dvojke dalo očakávať. ()

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

První Slyův Escape plan žeru!!! Je to dokonalost sama, s Arniem bomba. Bezva nápady špičkování, akce, všechno si to sedlo. Druhé Escape plan je hrůzu a sám Sly to přiznal, že to posral. A máme tu poslední z trilogie The Extractors. No není to tak zoufalé jako dvojka. Vlastně je to takové příjemné akční béčko, s Bautistou a jeho plamennou brokovnicí. Sly má pěknej fight a umírají tu postavy, které v 95% filmech vždy přežijí, ale filmu to nijak zvláště nepomáhá. Jak řikám, příjemné béčko, ale nic, na co by se člověk chtěl podívat znovu. ()

Ellmariachi 

všetky recenzie používateľa

Opakuji co jsem řekl už mnohokrát. První Plán útěku beru jako samostatnou kapitolu. Další dva filmy klidně jako pokračování sebe sama vezmu v potaz. Dostává se mi tudíž do ruky a před oči čistý béčkový průvan. V hlavní roli mám svého oblíbence a v určitým slova smyslu vzor. Co víc si přát? Pokud do toho jdu přesně s tímhle, tak vlastně téměř nic. Sly kosí svoje nepřátelé sebevědomě, tak jak ho známe. Občas udělá něco alá John Rambo a to pak srdce zaplesá. Navíc se dočkáme mírného překvapení, které si u filmu se Stallonem snad ani nepamatuji. Příběh je bloboučký a ostatní postavy za moc až na Bautistu nestojí. Co musím vytknout je hrozně laciné a protivné prostředí. Přesto jsem se díky svému dětskému hrdinovi vrátil o pěkných pár let zpátky. A díky tomu si tu 4tou hvězdu s radostí dám. 72 procent. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama