Reklama

Reklama

Plán úteku 3

  • Česko Plán útěku 3 (viac)
Trailer 1

Daya Zhangová (Malese Jowová), dcéra hongkonského obchodného magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje Spojených štátoch priestory pre novú pobočku otcovej spoločnosti Zhang Innovations. Po prehliadke tovární v Mansfielde v štáte Ohio ju aj so sprievodom unesú žoldnieri, a to napriek tomu, že ochranka so šéfom bezpečnosti Bao Yungom (Harry Shum Jr.) sa ich pokúšali brániť. Únoscovia zanechajú omráčenému Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnému expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), ktorý je odborníkom na úteky z dobre zabezpečených väzníc. Vzápätí žoldnieri unesú aj Breslinovu partnerku Abigail Rossovú (Jaime Kingová). Ako sa ukáže, nový Breslinov nepriateľ nie je až tak celkom nový, a jeho túžba po pomste má korene v dávnej minulosti. Všetci zainteresovaní dostanú  video odkaz od Lestera  Clarka mladšieho (Devon Sawa) , syna Lestera Clarka, hlavného protivníka Raya Breslina z minulosti.  Lester, ktorý sa snaží pomstiť smrť svojho otca, požaduje výkupné vo výške 700 miliónov dolárov, inak popraví obe unesené rukojemníčky. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) sa spoločne s čínskymi kolegami Shenom (Max Zhang) a Bao Yungom vydávajú do Lotyšska, aby z obrovského väzenia známeho ako Diablova stanica zachránili dve unesené ženy - Dayu, dcéru hongkonského technologického magnáta, a Breslinovu priateľku Abigail Rossovú. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (116)

Lefty86 

všetky recenzie používateľa

Ray Breslin je pro dej úplně zbytečná postava. Kdyby tam nebyl stejně by tu čínskou holku unesli, stejně by ji ti Číňani zachranili.... Je vidět že tam Slye dávají jen proto aby přilákali jeho fanoušky. Jinak je to film zaměřený na čínskou scénu. Je fakt že je to teda lepší než dvojka která by byla odpad nebýt 15 minut Stalloneho na konci. Akční scény a hlavně bitky jsou brutální a dobře natočený. Tohle Číňanům upřít nikdo nemůže. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

O chlp lepšie ako predošlý diel, tu aspoň Sly hral prvé husle a bol tu dlhšie, no tak či tak je to riadna nízkorozpočtová bečkovina. Škoda, že útek z väzenia sa nekoná, žiadne super cely tu v trojke nie sú, ako v predošlých dieloch. Tu sme dostali dvojitý príbeh o odplate, čiže klasický akčňák. Na sériu to nadväzuje celkom fajn, hlavne na prvý diel, keďže už tam sa vydláždila pomsta pre tento tretí plán úteku. Je fajn, že okrem drsného Slya si v záverečnom finále zakopú aj mená ako Bautista, či Bernhardt, pretože každý z nich tu dostane priestor na svoju bitku. Za aziatov tu spoľahlivo kope Max Zhang a skutočne sa to dobre sleduje. Kamera v pohode, akcia v norme. Séria síce spadla do šedého akčného nízkorozpočtového béčkového akčňáku, ale kvôli pár menám ma to bavilo. 50% - 2* ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ray Breslin sa vracia v treťom filme "Escape Plan: The Extractors". Čo by som nazval skutočné pokračovanie "Escape Plan". Séria, ktorá mala potenciál nakoniec končí tu v relatívne priemernom počine. Ak mám byť úprimný, táto séria je pre mňa veľmi zaujímavá a Ray Breslin bol pre mňa zaujímavou postavou. V prvom filme som mal pocit, že sme mali jednoduchý thriller s dobrou zápletkou, kde sme mali útek z väzenia a dve veľké akčné legendy sa postavili spolu bok po boku. A fungovalo to. "Escape Plan 2: Hades" je však úplne iná story. To bolo mizerné pokračovanie, ktoré sa sústredilo na nesprávne postavy, plné otrasných efektov a veľmi zlého príbehu, kde som mal pocit, že sme skoro padli na dno. A moc som po tom filme neočakával. A teraz tu máme tretie pokračovanie. Pozitívnou správou je, že sa opäť sústredíme viac na Rayov príbeh. Áno je tu ešte aj druhá línia, ktorá sa venuje únosu Zhangovej dcéry. A celkovo to dokopy nejako v pohode funguje. Dejové línie sa podľa mňa nejako výrazne nerušia, je to v pohode pozerateľné a okrem toho tu máme padoucha, ktorý si svoju rolu veľmi užíva a teší sa, keď môže niekomu ubližovať. Čo ho robí celkom zaujímavým. A je to tentokrát oveľa osobnejšie a silnejšie než naposledy. Okrem toho má film aj pár prekvapení, ktoré ma skutočne dostali, no dokázali vyburcovať hnev v závere na ešte vyššiu úroveň. A podľa mňa to fungovalo. Efekty tohoto filmu sú však stále mizerné a akcia je slabá. Nie tak hrozná ako naposledy, ale stále slabá. A hoci niektoré veci ma príjemne prekvapili, tak reálne je to stále jednoduchá story o pomste. Nemôžem povedať, že by to nefungovalo, ale aj tak nemôžem povedať, že by to bolo nejako vysoko zaujímavé. Film nejako osobne odporúčať nemôžem, no som rád, že som ho videl. A som rád, že to nešlo až na také dno ako v poslednom pokuse. A okrem toho musím uznať, že Bautista je pán. Hodnotenie: C+ ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

(Pravdepodobne) záverečné dielo príbehu „Escape Plan“. Keď sa naozaj jedná o ukončenie tohto príbehu, tak sa jedná o dosť nedôstojný záver. Posledné dielo totiž je pod úrovňou klasických B-vých snímok a len ľahký vietor z východu v ňom drží silu. Spackaný(á): réžia, príbeh, výprava a záver. (Ešte k tomu veľa deravých a nevypravovaných scén). P.S.: Nikdy som nemyslel, že po skvelom debutu klesneme tak hlboko. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

A to jako bylo všechno? Naprosto plochý a zcela klišovitý scénář, kde jeden zloun někoho unese, sem tam někoho z unesených zabije, ale podle ikony Ray zjistí, kde se to místo v celém tom širém Rusku nachází, přistane a naprosto nenápaditě s pomocí jednoho kung-fu ťamana skoro všechny osvobodí. Skoro. Takže jedeme v jedné jediné ploché linii, tupé i na akční direct-to-dvd céčko, a když pak dojde na souboj se záporákem, tak bum prásk říz a je konec. A to jako bylo všechno? Navíc jsem se furt nemohl dopočítat postav - buď tam chvílemi někdo přebýval, pak zas chyběl, jednou byli záporáci všude, a pak zas v chodbách ani jeden. Navíc to celé vlastně o úniku ze sofistikovaného vězení ani není, spíš to chvílemi připomíná nové Ramby nebo Expendables. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama