Reklama

Reklama

3 Guys 1 Hammer

  • USA Dnepropetrovsk Maniacs
všetky plagáty
Krátkometrážny / Dokumentárny / Krimi / Horor
Ukrajina, 2008, 7 min

Recenzie (4)

Kusko.t2

všetky recenzie používateľa

Obsah: Po tom, čo tie maniakálne svine násilím reprezentovaným kladivom v igelitke omráčia okoloidúceho Sergeia Yatzenka na bicykli, odvlečú ho mimo cesty do húštiny, kde ho začínajú brutálne týrať a mrzačiť. Všetko to akumulované zlo opäť smeruje ku záverečnému kladivu, ktoré nechutne ukončí trápenie jedného muža. Maniakom z Ukrajiny (Sayenko, Suprunyuk, Hanzha) sa v rozpätí dvoch mesiacov (jún-júl 2007) podarilo zabiť 21 ľudí (plus 8 neúspešných pokusov). 11 februára 2009 boli Sayenko a Suprunyuk odsúdení na doživotie, zatiaľ čo Hanzha „iba“ ako kameraman na 9 rokov. ### PS – jedná sa o „domáce“ video vražednej skupiny, ktorá si takýmto spôsobom chcela zvečniť svoje orgazmické vyvrcholenia vrážd. Materiál síce zhabala polícia, na internet sa však niečo podarilo prepašovať. Dôkazom toho je aj záznam „3 Guys 1 Hammer“. (Hviezdou nehodnotiteľná WTF absurdita!). ()

Kelly2502 

všetky recenzie používateľa

Toto je skutočný život. Takto to vyzerá, keď bezbranný človek umiera, dusí sa vlastnou krvou a jediné na čo myslí je, aby to už mal za sebou. Takto to vyzerá, ked sa najinteligentnejší tvor na zemi rozhodne "zabaviť". Bez akýchkoľvek výčitiek a myšlienok na to, komu tým uškodia. Aj takíto ľudia kráčajú medzi nami a preto je podľa mňa potrebné, aby boli takéto videá voľne prístupné. Vyhýbať sa realite, krutosti, ktorou ľudia disponujú a zakrývať si oči pred každodenným utrpením nič nevyrieši. Uvedomenie si našej bezvýznamnosti a vrtkavosti života je jedinou cestou ako si ho začať konečne viac vážiť. A to, že vraždy boli úplne náhodné len umocňuje potrebu ostražitosti bezohľadu na to, či žijeme na Ukrajine, alebo na druhom konci sveta. V zlomku sekundy sa to môže zmeniť a práve to je na živote také fascinujúce a zároveň desivé. ()

POciSEM odpad!

všetky recenzie používateľa

To je vtip že tahle sračka tady má svůj profílek v dokumentech? Obyčejnej snuff kde si placatý držky z ukrajiny náhodně zastaví projíždějícího chlapíka a pak mu kladivem schovanym v igelitce z lidlu pěkně detailně rozmašírujou hlavu na padrť. Neni v tom žádný umění, je to čistě jenom leaknutej záznam jedný z jejich spousty vražd, který si pořizovali na památku a ještě se u toho evidentně výborně pobavili. Kdo tomuhle hnusu dá něco jinýho než odpad, je podle mě normální pozérský vemeno. ()

Reklama

Reklama