Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (140)

plagát

Volejte Saulovi (2015) (seriál) 

Uživatel Durix, dobrý chlap, svojho času o filme Dinosaurus napísal: "Nejlepší film všech dob". Rád by som na túto jeho recenziu naviazal slovami: "Better Call Saul je zase nejlepší seriál všech dob".

plagát

Obi-Wan Kenobi - Časť III (2022) (epizóda) 

Predať Lucasfilm Disneymu bolo Lucasovo najhoršie biznisové rozhodnutie v živote...aspoň že všetky tie peniaze daroval na charitu, lebo túto gayovinu sa dá len ťažko niečím obhájiť. Nádherné, skutočne.

plagát

Akty X - Roadrunners (2000) (epizóda) 

Po odchode Davida Duchovneho som bol dosť na vážkach či vôbec so seriálom pokračovať, bolo to ale dobré rozhodnutie. John Doggett je plnohodnotnou náhradou za Muldera, ktorý je/bol tvárov X-files a hoci by som Muldera rád videl späť, omnoho radšej než ako náhradu za Doggetta by som ich videl všetkých troch spoločne. Spôsob akým si Robert Patrick prisvojil Doggetta a akú hĺbku mu dal, úplne odlišnú od Mulderovej postavy, a hlavne spôsob akým sa vďaka nemu otočila rola Scullyovej je geniálny. Je to svieže...sviežejšie než šiesta a siedma séria, ktoré už dochádzali s nápadmi a ťažili len z experimentovania s formou.

plagát

Akty X - Triangle (1998) (epizóda) 

Jeden zo slabších dielov, no o to významnejší v rámci seriálu ako celku, pretože vidíme nie len prvý bozk Muldera a Scully, ale prvýkrát otvorené priznanie toho, že ju Mulder miluje....krásna epizóda. Nádherná. Čakal som jak vymastenec na túto chvíľu takmer pol roka, 5 sérií, ale konečne to prišlo <3 Navyše seriál začína čoraz viac experimentovať s formou, nakoľko sa v mytologických častiach čoraz viac zamotáva do vlastných plotholov a na monster of the week začínajú dochádzať nápady...

plagát

Sněží, sněží... (2019) 

Moja kritika bude nekonštruktívna, ale musím to zo seba dostať. Už dlho sa mi nechcelo pri filme tak zvracať a ešte asi nikdy som nemal také nutkanie film vypnúť. Jediné čo ma pri ňom udržalo bola Kiernan Shipka a fakt, že som doteraz dopozeral každý jeden film, ktorý som si pustil...you know...for the sake of art...čím ale tento film rozhodne nebol.