Reklama

Reklama

Epizódy(9)

Obsahy(1)

Mladá žena s amnézií hraje klíčovou roli v případu nezvěstné osoby. Pokud chce ale očistit své jméno, bude si muset vzpomenout. (Netflix)

Recenzie (23)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Dovolím si (opäť) oponovať. Nie poslednou časťou, ale už predposlednou, sa naštrbuje celkový dojem, z tohto inak výborného, psychologického thrilleru. Fakt som sklamaný, lebo úvodný "nášlap", je viac než slušnou záležitosťou. "Twisty" v závere mi nijak nevadia, no rozuzlenie - To už je "SILNÁ KÁVA" aj na mňa. Neskutočne to "uzemnilo". ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hoci su herci uveritelni, holandstina celkom prijemna a hlavna predstavitelka velmi sympaticka, prve diely su dost "vatove" a obcas dost naivne. Vztahovka schvalne obcas matie a nezmyselne pasaze su potom vysvetlene az v zaverecnom dieli. Zato psychologicka linia manzelky je vyborna. Pribeh vo svojom vyusteni speje dost "sroubovane". Mierny nadpriemer. Ten zaver ma nedostal, hoci ma potesilo, ako nam ponukali viacerych "podozrivych". 65%. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ťažko k tomu povedať niečo nové, v podstate sa môj názor na tento seriál zhoduje s väčšinou iných užívateľov čsfd. Zaujímavo štrukturovaná dejová linka s fantasticky prepracovaným spôsobom skladania jednotlivých dielikov do celkovej mozaiky, slušne do hĺbky charakterovo rozobrané postavy... no skrátka po týchto stránkach ide o psychologický thriller ako remeň. Všetko však autori skazili tým až príliš lacným, ľahko uhádnuteľným a klišé rozuzlením v závere, to ma teda nepríjemne schladilo. Malo to na plný počet, posledná časť to však zrazila na "iba" slušný nadpriemer. 80/100 ()

vnimatkrasu 

všetky recenzie používateľa

Byla by děsná škoda brát Tabula Rasa jen jako jednu z dalších evropskejch kriminálek. Je totiž vizuálně přenádherná, plná atraktivních idejí a hlavně valí solidním tempem od jednoho cliffhangeru k druhýmu. Rozuzlení je samo trochu sporný. Já však adoruju vyprávění motivující k druhýmu zhlédnutí a Veerle Baetens, která tu zmatenou polohu dává úplně mocně. ()

zahadum 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúci thriller - seriál ktorý nemá hluché miesto, atmosféra by sa dala krájať,..občas až silný nádych do hororu...na jednotku technické spracovanie, výber hercov, temná a depresívna nálada ktorá ide z celého seriálu ma dostala...takýto seriál by dokázali natočiť aj slovenskí tvorcovia..museli by ale chcieť, mať nápad a schopnosti ...a pre všetkých ktorý vedeli záverečnú pointu už na začiatku...fajn..ste šikovní..tak šup šup..písať vlastné seriály :) už sa tešíme.... ()

Galéria (47)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama