Reklama

Reklama

Poltergeist Activity

Po rodinné tragédii se otec s dcerou, kteří spolu moc dobře nevycházejí, nastěhují do nového, tajemného domu. Tam se ale dějí nevysvětlitelné, nadpřirozené věci. (Netflix)

Recenzie (10)

ricci.s odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak sa mi to na tretí krát podarilo dopozerať. Ani som nevedel, či do toho ísť, lebo odstrašujúcejší názov pre horor už ani nemohli zvoliť, no žiaľ, kvalita filmu nebola na tom o nič lepšie. Prvá polovica prebieha asi tak, že každý deň vo večerných hodinách sa "niečo" stane, dcéra jačí, fotrík jej neverí. Potom sa konečne pritrafí niečo aj jemu, tak samozrejme po tých nekonečných drístoch zorganizujú seansu, kde sa tá "poltergeist activity" v záverečných 10 minútach prejaví v plnej sile, akurát že nad tým lacným a nepresvedčivým prevedením pomaly ostáva rozum stáť. Postavy tak nesympatické, až mi pomaly spôsobovalo fyzickú bolesť sledovať tie ich úžasné výlevy. Že tam nebola jediná strašidelná či podarená scéna, jediná ľakačka, a jediné poriadne zamordovanie, ma asi trápi najmenej. Čo tu vlastne bolo? Jedna škrtiaca bábika, jeden preplesk, trasúci sa nábytok, a jedna neznáma postava v maske, ktorá aj tak hovno dokázala. Takže napokon z toho vzišiel jeden z najnezaujímavejších, najotrepanejších a najotravnejších poltergeist-hororov v posledných rokoch. ()

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

Ani neviem ako by som povedal, jak zlý tento film je. Myslím si, že horory skutočne dostávajú poriadnu facku a ťažko sa človeku hľadajú pozitíva niekde, kde dokopy žiadne nie sú. Ak si spomeniete na moje hodnotenie filmu Exeter tak som tam hovoril, že ten film bol síce absolútne otrasný, ale miestami som sa na jeho hrozných momentoch rehotal ako blázon. Toto je presne opačný efekt. Tento film nie je ani len vtipne zlý, je to len otras. Herci sú podľa mňa úplne strašní a ich akcent tu píli uši každú chvíľu. Neviem ako to Andrew Jones režíroval, ale občas mám pocit, že asi nemal moc filmového pásu, tak sa rozhodol urobiť každú scénku na jeden pokus. Hudba je absolútne príšerná a častokrát úplne mimo. Je to ako keby film vedel, že nie je strašidelný a tak si musí atmosféru vybudovať inak. A keď majú nejakú základnú knižnicu pár zvukov, ktoré sa donekonečna opakujú, je to nuda. Dokonca ani postava z posteru sa tu neobjaví a to čo reálne uvidíme podľa mňa ani strašidelné nie je a videli sme to miliónkrát. Ak filmový svet hľadal dôvod na to, aby som pochválil minuloročný remake Poltergeist, tak oficiálne môžem povedať, že je to rozhodne lepší film než toto. Moje doporučenie - ignorovať a vyhnúť sa. Hodnotenie: F ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Katherine sa po smrti svojej matky nasťahuje spolu s otcom do nového domu. Katharine zažije počas prvých dní hneď niekolko zvláštnych udalostí v novom dome, ale jej otec si myslí že to je spôsobené tým, že sa ešte nevyrovnala so smrťou matky. Otec s dcérou čoskoro zistia, že dom je pod kliatbou, ktorá zničí každého, kto sa do domu nasťahuje. - Keďže je tento horor z Velkej Británie, vela som od neho neočakával. Námet je rovnaký ako takmer u každého hororu s témou strašidelného domu. Herecké duo mi nebolo velmi sympatické, ale ich výkony boli celkom dobré. Bábika Otto sa mi páčila. Zdá sa mi, že preplesk od duchov sa stal v poslednej dobe v hororoch velmi populárnym. V záverečných minútach sa exorcizmus vyrovnal slabým komerčným ducharinám, takže na takýto horor celkom dobré. Potešili ma svetoznáme fotografie duchov na úplnom začiatku. V podstate bolo jedinou vecou, ktorá mi na tomto horore vadila, len odporná britská angličtina, ale to je len moja osobná nechuť, takže nikomu inému to vadiť nemusí. Medzi horormi z VB je to pre mňa príjemný priemer. ()

helraiser odpad!

všetky recenzie používateľa

Opravdu velice strašidelný film, ale úplně jinak než by divák předpokládal a chtěl. Tak tohle se tedy sakra nepovedlo, to byl vážně děs. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Již samotný název ve mně nevzbuzoval příliš důvěry v dobrou podívanou a co teprve když jsem uviděl jméno samotného režiséra a mizerné hodnocení napříč internetem. Bylo mi už dopředu jasné, že půjde jen o další Jonesův céčkový nízkorozpočtový brak. A nemýlil jsem se. I zde se objevuje jeho „dvorní herec a zřejmě dobrý kamarád“ Lee Bane – moc nechápu, co na něm vidí, ale tady nepředvedl úplně tragický výkon. To se zase musí nechat. Bohužel to samé se nedá říci o samotném příběhu a jeho celkovém zpracování.    Byla to nuda od začátku až do samotného konce. Hororový fanda by očekával pořádné peklo – když už to mělo v názvu Poltergeist, ale dočká se jen několika rádoby lekaček, pár nadpřirozených Activit ať už od panenky či tajemné postavy v kápi s maskou na obličeji a několika rádoby scén, kde se objeví alespoň trocha náznaků nějaké atmosféry. Trošičku se přitvrdilo v samotném závěru, kde konečně někdo i zemře, dozvíme se o historii domu, otrocích, voodoo, vzpouře, je zde zmíněn otrokář Frederick Necros a jeho rodina, no a to bylo všechno přátelé. Po hodině a dvaceti čtyř minutách naběhnou celkem dlouhé závěrečné titulky a divák si tak může odškrtnout další položku ve své sbírce a zabědovat nad promrhaným časem nad touto blbostí. ()

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama