Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Násilí se stupňuje a životy lidí jsou v troskách. Kolem Aureliana, Spadina a jejich blízkých se stahuje smyčka. (Netflix)

Recenzie (4)

pallok 

všetky recenzie používateľa

Príliš veľa vecí zostalo na vyriešenie v záverečnej časti. A tak sme boli ochudobnení o veľa bežných aktivít, ktorých absencia síce nie je nepostrádateľná pre vývoj hlavnej trojky, ale bola by pre dokreslenie charakterov postáv určite prínosom. A tak sme nevideli Cinagliu rečniť na zasadnutiach, vôbec nič sme sa nedozvedeli o portfóliu Badaliho mafie, Sárinom súkromnom živote, o Samurajovi vieme, že jeho koníčkom boli kone, skutočné ale aj biele. O tom či museli tvorcovia použiť teplú linku nie som presvedčený práve tak, ako nemuseli vybrať farbu pleti potomka kardinála Nascariho - kľudne mohol byť biely a nič by sa nestalo. Seriál to bol ale fajný, herci super, muzika tiež. Večný Rím je prosto BOŽSKÝ! Čo viac si želať? ()

italka63 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Důstojné zakončení celé série, kde i tupoun pochopí, že mamon a pletky mafiánů se nemusí vyplatit. Ztratíte přítele, rodinu, zabijete a taky asi přijdete o život. S tou úžasnou smyčcovou hudbou na závěr se vás zmocní smutek nad tím vším zničeným. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda pokračuje prirodzeným vývojom udalostí v konverzačných dramatických scénach trvajúcich do minúty s obľúbenými postavami so smutnými, zasnenými pohľadmi. Čaká nás našťastie aj dlhá prestrelka, škoda len, že začala dvomi klišé. To náhle a pre príbeh neprirodzené (aj keď reálne) ukončenie tu nevyzerá dobre. ()

Reklama

Reklama