Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Spadinova moc je ohrožena. Cinaglia se snaží zahnat kardinála Nascariho do úzkých. Nadia a Angelica v severním Římě zjišťují, jak na to. (Netflix)

Recenzie (2)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spadinova snová rodinná chvíľka so ženou a dcérou v gýčovitom interiéri jeho domu je rozkošná. Atmosféru mu kazí vlna napätia Manfrediho príchodu. Cinaglia klasicky spoľahlivo intriguje a mrzí ho, že nevidí svoje deti. Ženy už s Titom celkom vychádzajú, Angelica dokonca odhalí medzery v jeho biznise, ktoré Tito rád prijme ako poučenie. Aureliano dostáva rage, Manfredi sa snaží uchopiť moc, Cinaglia bojuje od chrbta a Spadino okrem statočného boja aj poctivo hláškuje. Dílovanie je podfarbené rapovou CITTÀ NOTTE, ale inak všetky songy vyšli na jednotku, hlavne tie na párty, ktorá sa skončí najlepšie, ako pre diváka mohla. So scénou sa lúčime najlepším songom epizódy od Piotta. Kvalitná dráma so skvelým scénu hnevu, gýču, vydierania a boja o moc. Celá epizóda pôsobí ako vývoj krásneho snu, ktorý sa v závere rozpadol. Jazykové okienko: gorger. ()

Zaujímavosti (1)

  • Krvavé znamení, které si udělal na čele během oslavy Manfredi (Adamo Dionisi), mění v různých záběrech tvar. (Duoscop)

Reklama

Reklama