Reklama

Reklama

Neporaziteľný: Návrat kráľa

  • Česko Neporazitelný: Návrat krále (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Každým novým zápasom sa Yuri Boyka snaží prebojovať na turnaj európskej ligy bojových umení. Nešťastná náhoda a smrť súpera v ringu ho prinútia zamyslieť sa nad športom, ktorému zasvätil svoj celý život. Keď zistí, že manželka muža, ktorého nechtiac usmrtil v ringu, má existenčné problémy, rozhodne sa jej pomôcť. Bojuje v sérii zápasov, ktoré sa dajú vyhrať len ťažko. Pre jej záchranu však urobí všetko. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (186)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Cakal som dalsieho Boyku (ultimativnu uchvatnu arenovku) a dostal som dalsieho Ninju (film z bohovskymi bitkami ale neznesitelnou dejovou omackou). Zapletka o tom, ze si Boyka vstupil do svedomia a kvôli vycitkam, ze zabil cloveka sa snazi pomahat jeho zene mi vzhladom na Boykovu silnu poboznost v minulych dieloch pripadala celkom akceptovatelna, ale je podana tak strasne nezazivne, ze ma sceny mimo bitiek vôbec nebavili. A kvôli mizerneme podanemu deju utrpeli aj bitky. Po choreografickej stranke sice boli uchvatne a asi najprepracovanejsie a najkomplikovanejsie z celej serie. Aj ked miestami som uz aj ja mal pocit, ze to s tymi otockami a saltami prehanaju. A to ich bezne zboznujem. Ani po rezijnej stranke velka zmena stylu nenastala a po väcsinu filmu to vyzera jak keby to natocil sam Florentine. Trochu ma srali len posledne dva suboje v ktorych sa kamera trochu chveje. Hlavnym problemom je, ze bitky negraduju v ramci pribehu. Pôsobia, ze su len tak dodatocne vlozene do filmu, aby sa kazdych par minut odohrala nejaka bitka, kedze sa to vola Undisputed. Proste tu nie je ziadny ultimativny zaporak, ktory by si postupne budoval reputaciu a my by sme sa tesili na jeho suboj s Boykom. Nie su tu ani ziadne povedome xichty typu Lateef Crowder na ktorych duel som sa tesil. Je tu kopa sice schopnych ale uplne neznamych bijcov. Pokial sa nesustredite, tak vam ani nedôjde, ze jeden z borcov je Tim Man. V bitkach mi zase chybalo skandovanie divakov a poriadna hudba, ktory by im dodavala atmosferu. Nedockame sa ani klise o vzchopeni hrdinu potom co prehrava. V trojke vsetky tieto klise su a funguju perfektne vdaka comu ju povazujem za najlepsiu arenovku. Stvorka v tomto smere uplne zlyhava. Po predoslych dvoch dieloch som sa nevedel dockat vzniku dalsieho, ale po tomto diely uz na dalsi chut nemam. Choreograficky to uz prilis nie je kam posunut a po dejovej stranke duplom. Vymyslat nejake dalsie zapletky mimo ring je zbytocne, kedze u jednorozmernej Boykovej postave proste nefunguju. Viackrat si to mimo bitiek uz nepustim. 6/10. ()

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Boyka je zpět! A opět ve formě, který divákovi vyrazí dech. Nebudu hodnotit, zda je nejnovější pokračování lepší než předchozí, protože doba, která od jejího zhlédnutí uplynula, je již natolik značná, že mi paměť vytěsnila převážnou část jejího příběhu. Boyka: Undisputed IV mě bavilo od samého začátku jak svým jednoduchým, leč fungujícím příběhem, tak tradičně perfektní choreografií. Z americké produkce je série Neporazitelný mezi špičkou bojových filmů. ()

Reklama

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Spoilery! Boyka už nenacházel přemožitele, tak se ho tvůrci rozhodli konfrontovat se sebou samotným. Boj s vnitřními démony už samozřejmě nebývá tolik atraktivní jako boj s těmi skutečnými. Z nelítostné bojové mašiny se stal ochránce slabých. To už jen jako myšlenka zní maximálně debilně. Není tedy překvapením, že dějová linie debilní skutečně je. Dost trapný mi přišel i hlavní záporák. Divák je v počátku navnazen na dlouhý turnaj, kde by měla diváka čekat spousta zápasů. Kvůli svědomí si ovšem Boyka odskočí na pár zápasů do Ruska. Brzy jsem pochopil, že se turnaj konat nebude a Boyka v Rusku zkejsne. Musel jsem se tedy spokojit s 6 velice atraktivními zápasy, které jsou divákům během stopáže představeny. Těm jediným jsem v rámci snímku neměl co vytknout. Slabší 3 hvězdy. ()

rollman1 

všetky recenzie používateľa

Prostě Boyka!!!! Kdo přistoupí na pravidla, kde příběh je tuctový a sepsaný za jeden den, ale bitky jsou fajn, tak bude spokojený. Boje samotné mají opět parádní choreografii a kamera zabírá fakt všechno. Každý protivník měl něco do sebe, takže jsem osobně spoko. Komu se líbila trojka, tomu se bude líbit i tohle. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Scott Adkins je mašina a v téhle pitomoučké sérii nelze čekat nic víc než jen zatraceně skvělou choreografii soubojů. Jeho Yuri Boyka sice ve stovkách ilegálních zápasů zlámal desítky kostí a způsobil několik otřesů mozku, přesto je to pokorný chlap se srdcem na správném místě. Nešťastná náhoda v ringu ho donutí se trochu zamyslet nad svými cíli a v rodném městě vyhledá manželku protivníka, který po zápase umřel. Paninka je v nesnázích, tohle město totiž ovládá mafiánský boss, který má zmáknutou policii i zálibu v pořádání ilegálních zápasů. Než vdovu požádá o odpuštění, zjistí, že i ji má mafián v hrsti. Atmosféra rozbitého Východu je fajn, Adkins záhy láme další nosy, ohýbá končetiny a plachtí efektně vzduchem. A o tom to celé je. O choreograficky vymazlených, dlouhých a přehledných zápasech. Před pětadvaceti lety bychom něco takového s chutí zbaštili a po vyběhnutí závěrečných titulků hned véháesku přetáčeli na nejlepší sekvence. Dnes je doba přeci jenom jiná, solidní průměr to ale pořád je, ať už v dialogových scénách probíhá všelijaké zvěrstvo. ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (12)

  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva na Ukrajine a v Rusku, tak jeho natáčanie prebiehalo v Bulharsku. (MikaelSVK)
  • Pôvodne mal film režírovať Isaac Florentine, no kvôli úmrtiu manželky Barbary od natáčania odstúpil. Na filme sa však podieľal ako producent. (m.a.t.o.)
  • Trayan Milenov (Boris Tarsov) si zahral vo všetkých troch pokračovaniach série Undisputed. V každej časti mal súboj so Scottom Adkinsom (Yuri Boyka), no vždy stvárňoval iného súpera. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama