Reklama

Reklama

Depeche Mode: Martyr

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Veľká Británia, 2006, 3:24 min

Obsahy(1)

Martyr je čtyřicátý pátý singl Depeche Mode, nevyšel na žádném albu, ale objevil se jako bonus na kompilaci The Best of Depeche Mode Volume 1 z roku 2006. Původně kapela najala na tvorbu doprovodného videa švédského režiséra Andrease Nilssona, nicméně s výsledkem jeho práce nebyla spokojena a nakonec uvedla zdařilou montáž z historie své klipové tvorby režírovanou Robertem Chandlerem. (J.Connor)

(viac)

Recenzie (2)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

No možno by som radšej chcel vidieť pôvodne zamietnutý videoklip, ale pozlepovať text zo starších videí, tiež vyjde ako malé majstrovské dielo. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Jeden z najvydarenejších singlov postwilderovskej éry sa zaobišiel bez pôvodného videa. Je to myslím veľká škoda, ale zase si vďaka tejto montáži starších klipov a živých vystúpení k nim nájdu cestu aj mladší, ktoré zlaté obdobie kapely nezažili v priamom prenose. Ako montážne video však klip funguje, rýchly strih sa k rýchlej, nervóznej piesni hodí. Večná škoda, že sa nechcelo takému Corbijnovi vymyslieť niečo originálnejšie k tak skvelému singlu. ()

Reklama

Zaujímavosti (1)

  • Tento singl jako jediný od britské kapely Depeche Mode nebyl nikdy hrán naživo na koncertě ani na žádném turné. (Trajektt)

Reklama

Reklama