Reklama

Reklama

Downrange

  • Japonsko ダウンレンジ
Trailer 1

Obsahy(1)

Šestici bezstarostných dvadsiatnikov sa prihodila menšia nehoda, pri prejazde ľudoprázdnou krajinou dostali defekt. Neostáva im nič iné, než ich vyblýskané SUV odstaviť na okraji cesty a koleso prehodiť. Než si stihnú uvedomiť, čo sa vlastne deje, dvaja z nich ležia na ceste bez známok života. Kdesi v okolí sa ukrýva ostreľovač, čakajúci na príležitosť zlikvidovať aj zvyšné terče. Začína nerovný boj, v ktorom každý unáhlený krok môže byť rýchlo tým posledným... (beso74)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (65)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Maximální spokojenost tohle mělo jít do amerických kin místo těch průměrností co jsem viděl naposledy (Primal Rage a to druhé už radši nevím ani název). Konečně nějaký thriller s inteligentními herci, takřka inteligentním chováním (až na konec k tomu se ještě dostanu) a inteligentní zápletkou. Potěší i luxusní gore (celá scéna havárie 2 auta je parádní po všech stránkách) kdy není nouze o vystřelené mozky a ustřelené hlavy. Docela mě překvapilo kdo i ´´přežil,, jelikož tu postavu jsem netipoval vůbec. Trošku to kazí jen konec kdy chlápek jde proti ženské s nožem a místo, aby ho hodil tak se k ní přibližuje a ona do něj střílí navíc ta pipka mu míří na nohy a do těla místo do hlavy (ne blondýna to není bohužel takže to ospravedlnit nejde) naopak, ale potěšila závěrečná scéna i když mě přijde trochu ulítlá. P.s. kdyby se všichni rozeběhly k tomu střelci tak by ho časem dostaly všechny by je nestihl zabít, ale proč to dělat jednoduše, když to jde složitě že?. ()

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

Překvapení, tak jako letošní Francouzská Pomsta, i zde je jednoduchý příběh, ale zatímco Pomsta, našlapovala kolem artu, tak Downrange víc vsází na jednoduchost a razanci. Byť setkání s vlkem, bylo lehce mystické a mrazivé. Ale všechno šlape, už od začátku, gore zde jede na plný plyn, akční scény sou perfektní, bouračka, zúčtování s démonickým sniperem, ale i to sezení za autem a čekání, je prostě plné napětí a nervozity. A jak děj ubíhá, tak hrdinové se začínají lehce vybarvovat, neni to sice nic velkého, což je trošku škoda, na druhou stranu sniper je plný tajemství a jeho důvody, sou skryty v náznacích. A konec, ten je plný ironie. A bonus na závěr, policajti nejsou úplně blbý, to je fakt překvapení. ()

Reklama

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Priamočiara, jednoduchá a veľmi funkčná "odstreľovačka", ktorá až na prvý 15 minút šliape na plný plyn počas celého filmu. Gore na vysokej úrovni, nekompromisný záporák, litre krvi a obrovské množstvo obetí. Skutočne sa je stále na čo pozerať a pozerá sa na to dobre. Teda ak máte silný žalúdok. Pretože tu si tvorcovia dali na brutalite a gore skutočne záležať. Najprv sa zdá, že to bude len ďalší nudný slasher s neskutočne tupými a predvídateľnými postavami ale akonáhle prišla na rad prvá obeť, stal sa z toho pomerne vyzretý thriller, kde sa ešte aj policajti správajú normálne a logicky. No a ten koniec treba jednoducho vidieť.... nesmierne potešil. 75 %!! ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Sniper zabijak verzus skupinka teenagerov. Ani som nečakal, že to bude až také dobré. Ale keď už puška vystrelí, tak je úplne jasné, že práve gore je to, na čom si tvorcovia dali záležať najviac. Jedná sa síce o úplne jednoduchú odstreľovačku, ale je napínavá, funkčná, zábavná. Parádne detaily ako guľka v oku, osy stavajúce hniezdo v diere v hlave, či časti mozgu váľajúce sa po ceste tomu dodávajú ten pravý šmrnc. Zabijak je neľútostný a nešetrí nikoho. Tak to má byť. Záver mi privodil záchvat smiechu, lebo ešte som nevidel horor, ktorý by skončil takýmto srandovným spôsobom. Za mňa spokojnosť.. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Za svoju “divácku kariéru” som videl toľko nehororov, čo boli údajne horormi, že takýto vraj thriller, je pre fanúšika žánru väčším zážitkom, ako mnoho iných snímkov, neoprávnene zaradených tam, kam absolútne nepatria. “Kitamura” ma doposiaľ ani raz vyslovene nesklamal (No One Lives, Versus, The Mignight Meat Train), práve naopak, pričom aj v prípade “Downrange”, sa jedná o pomerne zaujímavý, živý, “zábavný” slasher o sniperovi a “turistoch”, ktorý napriek pár nelogickým pasážam, bavil od začiatku až do samotného, úplne tupého, primitívneho, sarkastického konca, vďaka ktorému si tento počin nezaslúži nič iné, ako hviezdu navyše !!! ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama