Reklama

Reklama

Skutočné "Angry birds"

(TV film)
  • Česko Skuteční Angry Birds (viac)
Nemecko, 2015, 52 min

Obsahy(1)

Angry birds - čiže zlostné vtáky - sú veľmi populárnou video hrou a aj animovaným filmom. Ale existujú "zlostné vtáky" aj v skutočnom živote? Vtáky bojujú o prežitie, o dostatok potravy, o bezpečný úkryt.  A predovšetkým - musia vychovať svoje mladé - tak, aby prežili. Výchova mláďat je takmer pre každého obyvateľa zvieracej ríše dlhodobou úlohou. Najmä pre vtáky. Je to vyčerpávajúci boj o potravu a prežitie. Najmä v zime. Musia čeliť nebezpečným predátorom a rôznym iným nástrahám...po toľkých potýčkach a bojoch je prekvapujúce, že len zopár z toho veľkého počtu operencov by sme mohli označiť za "zlostné vtáky". (STV)

(viac)

Recenzie (4)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Názov trochu zaváňa bulvárom, ale je to normálny dokument o správaní vtakov v mierne kritických situáciách. A tiež v situáciách pokojných, ako manželské tančeky alebo kŕmenie mladých. Zábery sú kvalitné, zaujímavé a niekoľko z nich je úplne výnimočných. ()

Reklama

Yuriko 

všetky recenzie používateľa

Dokument de facto o ničem. Složený ze spousty krátkých rádoby "příběhů". Komentář na mě působil dojmem "tak tam teda něco budu povídat, ale vlastně ptákům vůbec nerozumím". Co mě ale nejvíc iritovalo, byly špatně určené druhy! 3 hvězdy za krásné (zpomalené) záběry. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama