Reklama

Reklama

Manžel na skúšku

  • Česko Manžel na zkoušku (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmaznaný playboy, ktorý si celý život len užíval. Ale ako sa hovorí – karma nie je zdarma. Keď z rozmaru odmietne zaplatiť za služby upratovacej služby, netuší, ako mu to osud vráti. Po jednej divokej párty vypadne z jachty a na druhý deň ho nájdu, ako sa bezradne motá v uliciach Oregonu. V nemocnici skonštatujú, že utrpel totálnu stratu pamäte a vyhlásia pátranie po jeho rodine. A vtedy nastupuje na scénu Kate – presne tá, ktorú nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsmevom a falošným sobášnym listom si poňho príde ako zákonitá manželka! Začiatok bude ťažký, ale aj život bežného pracujúceho muža s troma deťmi a úžasnou manželkou má niečo do seba. Ako dlho však dokáže Kate tajiť pred Leom jeho skutočnú identitu a udržať príjemnú idylku? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (206)

mira007 

všetky recenzie používateľa

Remake v obráceném gardu stejnojmenného filmu z roku1987 o arogantním boháčovi, který se dostane do konfliktu s prostou pracující ženou, která mu nakecá že je jeho manželkou poté, co po úrazu na jachtě má problém s výpadkem paměti. Faris a Derbez nejsou Kurt Russel a Goldie Hawn, přičemž on už ten původní Overboard byl mírně úsměvnou věcí, než nějaká fantastická řachanda do zlatého fondu a tohle nové zpracování je jen afektovaná bída. ()

hroubek 

všetky recenzie používateľa

Příjemná oddychová komedie, která neurazí. Vím, že je to remake filmu Přes palubu, ale v tomto případě mi to vůbec nevadilo. Manžel na zkoušku má velmi slušné tempo, dobré a neurážející vtipy, dobré obsazení (Farris a Derbez) a celkovou pohodovou atmosféru. Není to žádný komediální klenot, ale nasmál jsem se dost, a když to někdy znovu uvidím, tak to vypínat nebudu. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Prijemna komedia v devätdesiatkovom romantickom style v ktorej exceluje Eugenio Derbez jak v polohe nafukanca a este viac vo chvilach, ked sa postupne meni k lepsiemu. Paradoxne je nakoniec väcsinu filmu za toho zleho Anna Faris, ktora ho vyuziva, cim trochu straca na sympatiach. Linia ohladom jej postupneho zamilovania sa do neho mohla byt prevedena lepsie, aby intenzivnejsie fungovala romanticka linia. Velku pochvalu si zasluzia aj tri roztomile dcery. Prakvapila ma ucast Johna Hannaha v celkom zbytocnej ulohe. Hviezdicku strhavam za stopaz, ktora bola miestami prilis natahovana a 20 minut by sa dalo kludne vystrihnut. Zaroven mi tu chybala aspon jedna scena, ktora by ma rozosmiala na plnu hubu. Cely cas to bolo len take pohodove. Proste komedia na jedno pozretie. 6/10. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

„NEVÍM, CO JE ZA DEN. NEVÍM, KDE JSEM SE NARODIL.NEVÍM ANI SVOJE JMÉNO! PAMATUJU SI JEN, JAK JSEM SE PROBUDIL NA PLÁŽI SE ZADKEM PLNÝM PÍSKU…“ /// Namyšlenej milionářskej synek se pod vedením „chudé“ Kate mění v chudýho, neplodnýho alkoholika, kterej v noci musí močit do lahve. Obyčejní herci a jednoduchej (už vymyšlenej) příběh. Tady nikdo nic nemusí hrát. Prostě stačí, když mluví, nějak se u toho tváří a vono to jde samo. Pohádka o bohatým životě bez peněz. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) (NE)znám originál. 2.) Ta paní co u ní bydlím, ze mě dělá idiota. 3.) Jsem feministka (takže nesnáším originál). 4.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Overboard" je podľa mňa dobrou romantickou komédiou. Úprimne som sa na filme zasmial, jeho fóry fungovali a musím povedať, že má aj reálne dobré srdce. Eugenio Derbez si tu užije aj poriadne trápenie, no súčasne potom prídu aj tie príjemné radosti a samozrejme, že sa aj skutočne zamilujú. Podobne ako vo filme "How To Be A Latin Lover" je veľmi vtipný, má dobrú charizmu a okrem toho je to skutočne správny človek do tejto role. Nemal som s ním žiadny problém Anna Faris je podľa mňa tiež dobrá. Plus musím povedať, že absolútne rozumiem dôvodom, pre ktoré sa rozhodla milého Leonarda takto potrestať. A koniec koncov, aspoň sa niečo naučí a aj sa v mnohých veciach zmení. A páči sa mi to. Jej dcéry sú tiež veľmi zlaté. Čo pre mňa film trošku zdržuje je jeho úvod. Kým sa veci nezačnú diať, tak musím povedať, že dialógy sú trošku otravné a nejako to nemalo ten šarm. Dúfal som, že sa to zmení po tom, že Leo stratí pamäť a stalo sa to presne tak. Inak keď si dáme dokopy, že v tomto filme sme mali vlastne Lea a Kate, je to skutočne tiež vtipné. Sú tu dobré hlášky, sú tu dobré momentky, no súčasne to nie je len o komédii, ale aj o tej romantike. A funguje to, keď sa Leo začne skutočne starať, bude to myslieť úprimne a zistí, že život vie byť aj o niečom inom. Napriek tomu, že si nepamätá čo bol jeho život pred tou nehodou. Ako komédia to funguje a aj ako romantika to funguje. A úprimne sa priznám, že som po dlhej dobe mal možnosť vidieť Johna Hannah. Dokonca som ho vôbec nepoznal. Až úplne na konci filmu. Hodnotenie: B+ ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (9)

  • Film bol veľkým komerčným úspechom, keď oproti malému rozpočtu 12 miliónov dolárov zarobil celkovo 91 miliónov, viac ako 7,5 násobok. (Arsenal83)
  • Zápas play off medzi Seattle Seahawks a Detroit Lions, ktorý Leonardova (Eugenio Derbez) rodina sledovala cez leto, sa v skutočnosti odohral v zime, 7. januára 2017. (Arsenal83)

Reklama

Reklama