Reklama

Reklama

Manžel na skúšku

  • Česko Manžel na zkoušku (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmaznaný playboy, ktorý si celý život len užíval. Ale ako sa hovorí – karma nie je zdarma. Keď z rozmaru odmietne zaplatiť za služby upratovacej služby, netuší, ako mu to osud vráti. Po jednej divokej párty vypadne z jachty a na druhý deň ho nájdu, ako sa bezradne motá v uliciach Oregonu. V nemocnici skonštatujú, že utrpel totálnu stratu pamäte a vyhlásia pátranie po jeho rodine. A vtedy nastupuje na scénu Kate – presne tá, ktorú nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsmevom a falošným sobášnym listom si poňho príde ako zákonitá manželka! Začiatok bude ťažký, ale aj život bežného pracujúceho muža s troma deťmi a úžasnou manželkou má niečo do seba. Ako dlho však dokáže Kate tajiť pred Leom jeho skutočnú identitu a udržať príjemnú idylku? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 1

Recenzie (206)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Overboard" je podľa mňa dobrou romantickou komédiou. Úprimne som sa na filme zasmial, jeho fóry fungovali a musím povedať, že má aj reálne dobré srdce. Eugenio Derbez si tu užije aj poriadne trápenie, no súčasne potom prídu aj tie príjemné radosti a samozrejme, že sa aj skutočne zamilujú. Podobne ako vo filme "How To Be A Latin Lover" je veľmi vtipný, má dobrú charizmu a okrem toho je to skutočne správny človek do tejto role. Nemal som s ním žiadny problém Anna Faris je podľa mňa tiež dobrá. Plus musím povedať, že absolútne rozumiem dôvodom, pre ktoré sa rozhodla milého Leonarda takto potrestať. A koniec koncov, aspoň sa niečo naučí a aj sa v mnohých veciach zmení. A páči sa mi to. Jej dcéry sú tiež veľmi zlaté. Čo pre mňa film trošku zdržuje je jeho úvod. Kým sa veci nezačnú diať, tak musím povedať, že dialógy sú trošku otravné a nejako to nemalo ten šarm. Dúfal som, že sa to zmení po tom, že Leo stratí pamäť a stalo sa to presne tak. Inak keď si dáme dokopy, že v tomto filme sme mali vlastne Lea a Kate, je to skutočne tiež vtipné. Sú tu dobré hlášky, sú tu dobré momentky, no súčasne to nie je len o komédii, ale aj o tej romantike. A funguje to, keď sa Leo začne skutočne starať, bude to myslieť úprimne a zistí, že život vie byť aj o niečom inom. Napriek tomu, že si nepamätá čo bol jeho život pred tou nehodou. Ako komédia to funguje a aj ako romantika to funguje. A úprimne sa priznám, že som po dlhej dobe mal možnosť vidieť Johna Hannah. Dokonca som ho vôbec nepoznal. Až úplne na konci filmu. Hodnotenie: B+ ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Mám docela rád komedii Přes palubu hlavně kvůli hlavní dvojici Goldie Hawn a Kurt Russell. Byla to místy ujetá podívaná, navíc já tuhle herečku v mládí dost „žral“ a měl pro ní slabost. Tahle napodobenina se mi zpočátku trochu hnusila hlavně díky nesympatickému hlavnímu hrdinovi, který si moc mé sympatie nezískal během celého filmu, ale když dostával zabrat na stavbě, docela jsem se i nasmál. To Anna Faris je má oblíbenkyně a hlavně díky ní jsem si film k mému překvapení i docela užíval. I pro tuto babu mám jistou slabost a rád se dívám na filmy s ní, přestože originál byl dle mého o něco lepší, ona to dokázala utáhnout rovněž k průměrným vodám. Pře palubu vidím na 60%, tady tohle na 50% ale zavřu obě oči. ()

Reklama

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Na původní film se stejným (anglickým, oficiálním) názvem to samozřejmě nemá, ale i tak je to celkem sranda. Především tady exceluje E. Derbez, kterej rozmazlenýho pracháče hraje výborně. Musím se přiznat, že bez něj bych klidně ubral hvězdu ještě. Některý vtipy pak přechází do určité trapnosti a hlouposti, což je bohužel u většiny dnešních komedií trend. Ale dívat se na to dá, není to utrpení. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Celkom fajn oddychovka. Napriek tomu, že sa jedná o remake Overboardu spred 30 rokov, tak to pôsobilo vcelku sviežo a omladene. Už len fakt, že tentokrát je to v obrátenom garde (strata pamäte u rozmaznaného narcisa) z toho robí čiastočne autonómny film, ktorý má so svojim starším predchodcom rovnaký akurát tak základ a pointu. Eugenio Derbez opäť raz zabodoval, a zatiaľ väčšina filmov, kde hral hlavnú rolu, ma skutočne bavili. Ten herec má jednoducho taký dobrý feeling. Scenár ma bavil, dokonca aj ako komédia to bolo obstojné (a to mám pri komédiách veľké nároky), akurát niektoré scénky boli zbytočne prehnané a chýbal im dôvtip. Ale inak ako oddychová komédia určite nad hranicou priemeru, kdesi na pomedzí 3 a 4 hviezdičiek. Samozrejme, až na úroveň originálu to nesiaha (tomu som dal 4*), takže v tomto prípade ostanem pri troch (ale aj to je pri remaku celkom úspech). ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Film trefenej v bedně a tak mě začátek chytl, že jsem trpěl reklamy, abych to dokoukal. I přes to, že je Farisová jakási taková bez dechu a života, Derbez a jeho Speedy Gonzales na prdeli jedou a dávaj týhle story pořádnej kouř! Pointa filmu je naprosto obyč, přesto je to neuvěřitelná zábava! Pohodová romantika za čtyři silný. 80% ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (9)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. dubna 2018 ve Westwoodu v Kalifornii. (ČSFD)
  • Dve z postáv v mexickej telenovele sú Catalina a Arturo. Rovnaké mená sú v príbehu v pôvodnom Cez palubu (1987). (Arsenal83)
  • Zápas play off medzi Seattle Seahawks a Detroit Lions, ktorý Leonardova (Eugenio Derbez) rodina sledovala cez leto, sa v skutočnosti odohral v zime, 7. januára 2017. (Arsenal83)

Reklama

Reklama