Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Zazvonil telefon, kde zaznělo, že jeho ztracená žena není mrtvá.
Před šesti lety se ztratila Emily Byrneová, která vyšetřovala případ nejznámějšího bostonského vraha. Jednoho večera jejímu bývalému manželovi Jackovi někdo zavolal a řekl mu, že má hodinu na to, aby v chatě hluboko v lesích našel Emily. Jack neváhá a jede na místo, kde chata je. Kdo chtěl, aby Jack našel Emily? A proč vůbec ještě žije? (Varan)

(viac)

Recenzie (4)

Emílio 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa prvá séria kľudne také lepšie tri a to som sa tomu asi rok vyhýbal, kvoli mizerným recenziám. Hoci sa tu dá s mnohými výtkami súhlasiť, ja som sa z gauča v korona nude nakoniec dobre pobavil. Je to slušne zahrané a sympatické pre mňa je hlavne potvrdenie, že Stana na rozdiel od mnohých iných ženských nevyzerá so zbraňou či v akčných scénach trapne (čo ukázala už v odlahčenom Castlovi). Je to taký ten slušne hrajúci atletický typ, vie sa hýbať a že vie strieľať alebo dať šťavnatú ranu po hube jej kľudne uverím. Ak už v rámci kvót nejaké akčné hrdinky, tak Stana by si solídny film zaslúžila - len škoda, že už sa také dnes moc netočia. ()

Eddemi 

všetky recenzie používateľa

To upravene obocko po 6tich rokoch... TOP-ka. Zbytocne urychleny uvod a nezmysly v nom. Neskorsie diely uz viac v pohode. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kriminalny pribeh skacuci z jedneho "twistu" do druheho, az to jedneho prestane bavit. Detektivna linia je celkom zaujimava a putava. To nespochybnujem. Ani herecky to nie je uplne marne - az na par vyslovenych blaznivin, co by som zhodil na repliky v scenari. Avsak znacna naivita a dost logickych chyb ma tam rusilo. Dat slabe trojhviezdie, to radsej varovnu dvojku. Vyzdvihol by som piatu cast, ktora bola celkom fajn, inak boli epizody v celku predvidatelne so zazitymi liniami v tomto zanri. Obcas to "dychalo" nudou a varenim z vody, ze som si pomohol "forwardom". Inak je pani agentka hotovy nezmar. Zaver uz bol len ucebnicovy a moc ma neprekvapil. Nenarocnejsi divak si vsak urcite moze prist na svoje. V tom pripade moje nizsie hodnotenie ignorujte. Za mna sklamanie a nevyuzity potencial. Mohla to rozhodne byt temna atmosfericka mystery. Druha seria ma viacero "modrych" dielov, co ma popravde moc nelaka, ale mozno tomu dam tiez este sancu. ()

Galéria (220)

Reklama

Reklama