Reklama

Reklama

Mike Regan (Pierce Brosnan) má všetko, čo si kedy mohol želať - šťastnú rodinu a luxusný "inteligentný" dom. Spoločnosť, ktorú vlastní, sa chystá zaviesť radikálne zmeny v systéme prenájmu súkromných lietadiel. V spoločnosti zamestná Eda Portera (James Frecheville), mladého muža so špičkovými znalosťami o IT technológiách, aby riešil firemné problémy. Pozve ho aj do svojho domu, aby mu zmodernizoval internetové zabezpečenia domácnosti. Keď Ed onedlho začne cez internet sledovať jeho i jeho rodinu, pochopí, že si ho pustil až príliš k telu. Je už však neskoro na to, aby to zmenil ... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (60)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Hneď ako sa prvý krát objaví Ed Porter so svojím debilným účesom "a la maniak", okamžite musí byť každému jasné, že to bude riadny pošuk, aj keď dopredu vôbec netušíte o čom tento film má byť. Pierce si ho ale aj napriek tomu pozve domov a dopadne to presne tak, ako sa dá už na začiatku predpokladať. Plusom je, že Pierce na to, že je Ed pošuk, príde celkom zavčasu. A potom už nasleduje kto z koho, aj keď je jasné, ako to dopadne, a počas tohto ich súboja sa striedajú lepšie okamihy s horšími. Miestami je to obstojný thriller, občas ale skĺzne do WTF blbiny. A nepomáha tomu ani predstaviteľ Eda, ktorý väčšinu času hrá len svojim účesom, na poriadneho psychouša ale toho treba viac. 50% ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Sexy James Frecheville, 1)  25letý Australan, (ajťák Ed Porter) mě sexuálně přitahoval._____ 2)  Tím jsem ovšem pozitiva snímku vyčerpal.                           .                             .                                  .                                                    .                                             .                             . ()

Reklama

Klajnik odpad!

všetky recenzie používateľa

Za několik měsíců si budu pamatovat jen zamyšlenou držku Piece Brosmana a strašně špatně napsaného záporáka, scénárista nedokázal vytvořit osobnost, a tak jen nuceně demonstruje své "šílenství" - například si v autě zpívá nějakej popík pro holky a na konci si bezdůvodně strká pistoli do huby. Zbytečnost. ()

Lucjen odpad!

všetky recenzie používateľa

Pierce sa stále drží zubami nechtami pred kamerou a ja som bola po dvoch rokoch, od tohoto zvedavá, čo má nové. Očividne stratil schopnosť rozlíšiť dobrý scenár od príšerného. Hrá tu otca, ktorý svoju dcérku miluje a nikomu ju nedá, už vôbec nie svojmu zamestnancovi, ktorého po viacerých pokusoch priženiť sa do rodiny vyhodí aj z práce. Lenže zamestnanec je strašne dobrý ajťák a rozhodne sa pomstiť. To neznie úplne zle. Ale je to ešte horšie. Film sa 95 minút tvári hrozne vážne, jeden dramatický záber strieda druhý a napätie stúpa. ...a teraz seriózne. Dramatická kamera je nanajvýš podivná, neprirodzená a o stúpaní či klesaní napätia sa nedá hovoriť, pretože tu proste nie je. Herecké výkony sú na zasmiatie aj zaplakanie, Frecheville sa do úlohy nebezpečného psychopata absolútne nehodí. Prekvapilo ma, že aj Brosnan miestami zúfalo prehráva...muselo byť ťažké sa to naučiť, pretože ho inak považujem za solídneho herca. Vrcholom všetkého je pán, ktorý rodine pomôže pomocou googlu - zistí, že záškodník má psychické problémy. Wau! O technickej stránke filmu hovoriť nebudem, myslím že o tej sa tu rozpíše spolusledovateľ, ktorý celú stopáž od srdca nadával, so všetkými podrobnosťami čo a prečo ajťák robí zle. Odpady teda nerozdávam rada a často, ale tentokrát... ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Šéf letecké společnosti ukáže lidskou tvář podřízenému ajťákovi, který je shodou okolností psychopatický sociopat, takže pozvání na skleničku bere jako vstupenku do rodinného kruhu. Když je záhy vykázán do patřičných mantinelů, logicky se naštve a začne tropit prostřednictvím sítě neplechu na všech frontách. Tak nevím, co je na tom mysteriózního. Každopádně mohlo to být docela fajn béčko, ale to by tu muselo být jiné obsazení. Brosnana to vyloženě nebavilo a věřím, že kdyby to bylo možné, nedostal by ani zaplaceno. Ještě horší byl jeho protivník, který postrádal snad všechno, co má herec mít. Tihle dva tak úspěšně pohřbili všechna pozitiva, která by se tu dala najít, takže jediné dobré, co o I.T. mohu říct je, že jsem se vydržel dodívat. 25% ()

Galéria (84)

Zaujímavosti (9)

  • Když Porter (James Frecheville) vyzvedává Kaitlyn (Stefanie Scott) ve škole, má na sobě kotníkové boty a krátkou sukni školní uniformy. V další scéně, když přichází k domů, má na sobě stále stejnou sukni, ale nyní má podkolenky a mokasíny. (Johnny.ARN)
  • Když Ed (James Frecheville) projíždí kolem školy a přemlouvá Kaitlyn (Stefanie Scott), aby nastoupila do jeho auta, jsou na krajnici jasně vidět dvojité žluté čáry. Dvojité žluté čáry však nejsou na krajnicích amerických silnic, ale používají se k omezení parkování v Británii a Irsku. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama