Reklama

Reklama

Jack Ryan - Season 4

(séria)
Trailer 2

Epizódy(6)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (23)

majo0007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je to dobré, ale zo začiatku zamotané, jak keby to robil Nolan - prvé dve epizódy si z toho jalový kokot - ale od začiatku som tušil, kto z kladných postáv bude najvätší záporák - prečo to takto robia - vieš, že to bude kladná postava, "jakoby si to nečakal - moment Překvapení". Ale kdo má nakukané, jak my, vie kde je DER HUND ZAKOPANÝ! Keď táto sérka skončila - musím uznať, že všetky filmové časti sa mi lúbili vác (vrátane Afflecka!!!) A to už je čo povedať! Ešte niečo na margo Abbie Cornish (ktorú sme nevideli S02, S03... typujem liečenie, teraz sa zázračne vrátila, asi kvôli hypotéke): Ty si tak sprasatela jak prasce v chlieve, preboha, veď sa nemestíš do žiadneho obleku, ešte raz si pozri Sucker Punch, keď si sa nenapchávala pizzou! A Michael Peña jako TIP-TOP CIA 007 agent... to jako fakt?! Ten funny tlsťoch s nadváhou... WTF! Veď ten by nedokázal ubehnúť ani 100m bez poruchy srdca! Preboha, už obzadzujte niekoho iného do takýchto mexiko sračko rolí!!! Hrá sa to na velkú security action - pritom dobrá rozprávka pre deti! Na záver: všimnite si, všetci traja "búchači" cestujú len s mobilom, ale šaty pokaždé iné a vyžehlené jak od maminky! ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dofrasa, temer ľutujem, že je to koniec. Po strmom prepade kvality, ktorý prišiel s druhou a treťou sériou, ma prekvapilo, že odklepli štvrtú. Vôbec sa mi do nej nechcelo, ale keďže sme so ženou videli všetky sezóny, bolo otázky cti a morálky, doraziť to do (ne?)úspešného konca.  Neprekvapilo ma, že posledná séria je kratšia o dve epizódy, ale na druhej strane tie, čo tu sú, idú dĺžkou temer k hodine (niektoré trocha pod, iné jemne nad), takže žiadna rýchlovka vás nečaká.  Zostal som výsledkom príjemne prekvapený. Nie je to zázrak. Na sviežu a príjemnú prvú sériu to nemá. Lež po druhej a najmä kurióznej „česko-slovenskej“ tretej, máme dočinenia so sympatickým, ľahkým nadpriemerom. Konečne nás nikto neotravuje s vyloženými hovadinami typu „česká prezidentka má jedného bodyguarda, ktorý je kúpený, odvezie ju do lesa a tam sa ju pokúsi zastreliť“.  Krasinski nepôsobí až tak prepracovane a otrávene, ako minule, Wendell Pierce začína pripomínať TOHO majestátneho admirála Greera, ktorého kedysi vo filmoch hral nezničiteľný a prefíkane skúsený James Earl Jones a dokonca hlási návrat Abbie Cornish, čím sa dôstojne uzatvára dejový oblúk z prvej sezóny, čo fakt kvitujem, pretože ma zarazilo, ako tvorcovia túto postavu v podstate bez jediného slovka (!) vyškrtli ako z druhej, tak z tretej série.  Finálnej sérii pomohlo tiež exotickejšie prostredie a drogová téma je divácky lákavejšia, než neprehľadná (a naivná, miestami to bolo až sci-fi) prepolitizovaná tretia séria. Charizmatická nová posila Michael Peña na seba svojím príjemne civilným štýlom paradoxne strháva pozornosť v každej scéne; na hercovi je pozoruhodné, ako ľahko dokáže striedať komické postavičky s dramatickými rolami. Oceňujem i skvelú dynamiku medzi postavami, najmä „traja mušketieri“, ktorí sú taktiež ako tí Dumasovi občas štyria. Do pozornosti dávam okrem Michaela Kellyho ako Mikea, i nováčika v podaní Louisa Ozawu (Predátori).  Štvrtá séria má šesť epizód a prvá polovica je tak za cca 3*, ale po dopozeraní a spätnom obhliadnutí sa musím uznať, že to scenáristi mali premyslené a prepracované, všetko do seba zapadá, je to konzistentné a celkovo je badať citeľný posun kvality smerom nahor. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jack Ryan přišel v krátkém čase s další a zároveň poslední sérií a i když mi zkraje úplně neseděla zápletka, kterou rozjela nakonec se z ní vyklubalo solidní zakončení. Je tu sice stále dost docela těžko uvěřitelných věcí, ale na druhou stranu jich není tolik jako v předchozí sérii. První dvě řady zůstaly nepřekonány, ale jako rozloučení tuhle řadu beru…70% ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čáry-máry-fuk Kate je po dvou řadách zpět (samozřejmě že také bez vysvětlení) a je to solidní machna. Také mě celkem rozčiloval systém “vysyp kýbl” (tedy hned z kraje schizofrenně střídat náhodně scény bez šperky náznaku smysluplného proč). Někomu to možná vyhovuje, mě to iritovalo a nudilo. Díky tomu mě 1/3 řady prakticky nudila. Jakmile byly “karty na stole”, bylo to už lepší. Nicméně i tak se v každé epizodě našla nějaká vyložená debilita, co mi kazila nejen náladu, ale i hodnocení. Za sebe jsem tedy celkem rád, že je konec. ()

Galéria (32)

Reklama

Reklama