Reklama

Reklama

Zygota

  • Kanada Zygote (viac)
Horor / Krátkometrážny / Sci-Fi
Kanada, 2017, 23 min

Obsahy(1)

Důlní komplex hluboko v Arktidě se stane dějištěm souboje dvou posledních přeživších s agresivní „neznámou“ formou života, která doslova vstřebává informace z mrtvých těl svých obětí. Jejich šance na přežití jsou minimální, přesto nehodlají svou kůži prodat lacino a bez boje… (SOLOM.)

Recenzie (91)

Jadro odpad!

všetky recenzie používateľa

Akože produkujú jednu väčšiu trápnosť za druhou. Čo je s Vami ľudia? Ako môže na toto niekto povedať, že to bolo super? Alebo že niečo také ešte nevidel? Slepý polodebil, ktorý v sebe cíti svetlo /:DDDD/ si vydlabe oči, z nejakých nadprirodzených príčin sa mu podarí újsť ďaleko od neuveriteľnej príšery - fakt som jej veriť nemohol - aby sa najedol a napil a potom pomohol "otrokyni" sa dostať preč. Zo 60tich nábojov v útočnej puške aj keby kadencia bola po 5 naraz, tak vystrelí maximálne 45 /to je naoptimistickejší odhad, reálne to bolo max 16/, nakoniec si náčelník vydlabané oko odreže palec aby sa dostala naša hrdinka preč, čo bohužiaľ nestačí a naša hrdinka potom pomocou pištoľa s "výbušnými" nábojmi zloží našu neuveriteľnú príšeru na zem, dobrých 20 sekúnd sa na ňu pozerá a nakoniec ďalší zárzak - požiarnická sekera v ultra modernom zariadení presne tam kde ju potrebuje /asi na škriabanie laku/ je pomôže odseknúť ďalšiu sériu prstov na finálne vyslobodenie z bunkru. Tu už jej stačí skoro 10 sekúnd naodseknutie a otvorenie a tak sa naša sága nadprirodzených neuveriteľných náhod a príšer končí. BTW: Namiesto pozerania na našu neuveriteľnú príšeru, keby jej rozsekala tú hlavu posiatú očami, myslím, že by to zachránilo aspoň trošku česti tejto neuveriteľne rozmazanej sračky. 0,99% ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa

Přes veškerou snahu jde jen o scénáristické béčko, které má působivou potvoru, je vcelku dobře zpracované, ale jinak je to naprosto zbytečný počin, který si nezaslouží větší pozornost. Navíc Zygote působí jako 85% vykrádačka Věci, takže úvahy o celovečerní verzi ... není důvod. A pokud chce takto přimět studio, aby mu svěřilo Aliena...asi raději ne. ()

Reklama

Bbulli042 

všetky recenzie používateľa

Viac sa mi páčil Firebase. Taký Metal Gear. No toto bolo tiež veľmi vydarené. Nemyslím si, že by bolo dobré nechať ho režírovať Aliena. Vďaka tomu, že nový Alien mal vzniknúť pod jeho záštitou a Scott to odmietol, vynahradil si to týmto zaujímavým nápadom. V tomto alien sci-fi horror stand alone žánri nie je veľa predstaviteľov. Od The Thing od Carpentera, Alien od Scotta, Event Horizon od Andersona, Pandorum od Alvarta po Dead Space od Visceral Games ma nič zaujímavejšie nenapadá. Ešte novinka Life je celkom dôstojným prívržencom. Niektoré majú pokračovanie, niektoré nie. Čo je škoda. Aliena nech Ridley dokončí podľa svojho gusta. Mne sa páčil aj Prometheus a aj Covenant. Som zvedavý na záverečný diel...keď to ešte stihne. A toto tu by si zaslúžilo svoje vlastné univerzum. ()

Untentrauer 

všetky recenzie používateľa

Mě tohle spíš přijde, jako marketingový tah. Reklama pro investory, než zážitek pro lidi. Co naplat, že má dost zdařilých krátkometrážních filmů, když je to všechno jen okrajově načnuté....Talent jistě má, jenže to chce celovečerák. Opakuji - nemám rád nedokončené příběhy. Je to jako předehra bez vyvrcholení to nikdo nemá rád. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (2)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama