Reklama

Reklama

Papírový dům (Netflix verze)

(seriál)
  • Španielsko La casa de papel (Netflix version) (viac)
Trailer
Akčný / Krimi / Thriller / Mysteriózny
Španielsko, (2017–2021), 38 h 55 min (Minutáž: 41–76 min)

Tvorcovia:

Álex Pina

Hrajú:

Álvaro Morte, Úrsula Corberó, Alba Flores, Itziar Ituño, Jaime Lorente, Miguel Herrán, Darko Peric, Paco Tous, Esther Acebo, Pedro Alonso, María Pedraza (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(5) / Epizódy(48)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenzie používateľa ViktorS k tomuto seriálu (3)

Epizoda 6 (2017) (S02E06) 

No pri tomto diely som si uvedomil, že je to celé už tak trocha divné až trápne. Občas rozmýšľam či mám fandiť polícii alebo lupičom. Vyzerá to že profesora už majú, ale on sa zachráni chvatom, ktorým položí skúsenú policajtku. No to je "veľmi pravdepodobné", že by niečo také dokázal. A Tokio pri jazde na motorke na otvorenom priestore, nedokáže trafiť 20 policajtov. To je ďalšia "realita". Fakt to začína byť ako som písal trápne, že sa z každého problému dostanú. Viem, že sa predtým pripravovali a na takmer všetko boli nachystaný, ale toto mi jednoducho strašne bije do očí. Pokúsim sa ten seriál dopozerať, ale ak to bude takto pokračovať aj v nasledujúcich dieloch, tak dovidenia dopočutia. To, že chudák Moskva zomrel, je jediná vec v tomto diely, ktorá divákov uisťuje, že lupiči nie sú nesmrteľný. ()

Epizoda 8 (2017) (S02E08) 

Ja neviem, ale tento seriál na mňa pôsobí tak, že skôr fandím policajtom, (aj keď viem, že nevyhrajú) ako lupičom. Sú mi proste nesympatický. Ako sa ukáže bojujú proti systému, ktorý tu vládne, ale všetko musí mať nejaký systém. Inšpektorka nakoniec zmení názor po úbohom prejave profesora a chudák Angél (asi najschopnejší policajt) to celé prespí. ()

Epizoda 9 (2017) (S02E09) 

Ja viem, že v tomto seriáli majú vyhrať lupiči, ale aj tak je strašne úbohé ako tu vykreslili policajtov. Ako neschopných idiotov, ktorý nie sú schopný trafiť sa z 2 metrov. A to ako Angél zrázu zmení názor na lupičov po jednej vete od inšpektorky, ktorá mu predtým takmer zničila život... to nebudem ani komentovať. ()

Súvisiace novinky

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (viac)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (viac)

Reklama

Reklama