Reklama

Reklama

Papírový dům (Netflix verze)

(seriál)
  • Španielsko La casa de papel (Netflix version) (viac)
Trailer
Akčný / Krimi / Thriller / Mysteriózny
Španielsko, (2017–2021), 38 h 55 min (Minutáž: 41–76 min)

Tvorcovia:

Álex Pina

Hrajú:

Álvaro Morte, Úrsula Corberó, Alba Flores, Itziar Ituño, Jaime Lorente, Miguel Herrán, Darko Peric, Paco Tous, Esther Acebo, Pedro Alonso, María Pedraza (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(5) / Epizódy(48)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenzie používateľa Flopik k tomuto seriálu (5)

Papírový dům (Netflix verze) (2017) 

Odolával som tomuto seriálovému hitu ale konečne som sa do toho pustil a som nadšený. Geniálny nápad natočiť seriál o jednej lúpeži, kde sa každú jednu časť stane zvrat, vďaka ktorému si nedočkaví púšťate ďalšiu časť. Výborne vymyslené postavy, každá je svojská, má nejaký príbeh a dokonca nie len lupiči ale aj rukojemníci, či vyjednávači. Prvá séria rozohrala karty skvelo a ja sa teším na zvyšok. Skvelá úvodná pesnička. U mňa za 5*. Tak druhá séria a pomyselné finále seriálu za mnou a ja som nadšený. Druhá séria udržala vysoké tempo, postavy sa skvelo vyvinuli (až na Tokio, tá ma nehorázne štvala) a finále bolo skvelé. Najviac ma bavil Berlín, ktorý to finále vytiahol na 6* hviezdu. Nevyhli sme sa však aj nudnejším pasážam a bolo cítiť, že troška dochádzal dych. Celkovo však jasných 5* a obrovská bomba s krásnym koncom.  Som zvedavý, čo dostaneme v pokračovaní. Tak tretia séria za mnou, a ja som neskutočne nadšený. Bál som sa, že sa budeme len opakovať ale tvorcovia opäť dokázali zabodovať. Berlín mi chýbal, ale aspoň sa objavuje vo flashbackoch, nové postavy ujdu. Chýba mi troška viac vyjednávania, každopádne posledný diel vyrazil dych, jedno z najlepších finál aké som videl. Tak aj do štvorice opäť strhujúca podívaná, kde prvé časti skvelé, stred troška kolísal ale posledné časti to zase nádherne vytiahli. Prekvapivé úmrtie a zas a znova dychberúce finále, La casa proste kraľuje. Neviem čo chcú vymyslieť do ďalšej série, ale snáď sa táto neskutočná kvalita udrží. ()

Na nic (2019) (S03E08) 

Spoločne s finále 2 série najlepší diel seriálu a jedno z najlepších finále, aké som videl. ()

Pět minut předtím (2020) (S04E05) 

Časť sama o sebe výborná, ale ten koniec ?! To, že Gandia pán SBS a skvelý strelec netrafí na rovnej chodbe a v otvorenom výťahu nikoho ani do nohy by som ešte prežil. Rozdýchal som aj to, že Stockholm ho netrafila zo zadu na 3 metre (Okej asi strieľa prvý krát). No ale to, ako ho potom zo zadu ležiaceho netrafil ani Helsinki( Vojnový veterán) ani Palermo a potom dokonca ani Bogota, pripomínam na rovnej chodbe kde sa nedalo nikde skryť, to už som fakt nedal. Prosím aspoň troška logiky nabudúce, ja byť rukojemník a toto vidím tak vstanem a odídem hlavným vchodom. ()

Místo v nebi (2021) (S05E04) 

Chápem, že tých postáv nie je toľko aby sa zabíjali ale kurv... Posledná séria a už druhá časť, kde po sebe strieľajú v rozpätí 5 metrov a ani jedna guľka nikoho nezasiahne... Čo to má byť akože. Akcia je natočená skvelo, ale toto už je na hlavu a ohromne ma to vytáča, nakoľko to kazí celkový dojem. ()

Spousta životů (2021) (S05E05) 

Tak mid season finale na výbornú, síce pár nelogických vecí ale za ten koniec to milerád odpustím. Akčný, krásny a celkom dojímavý. ()

Súvisiace novinky

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (viac)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (viac)

Reklama

Reklama