Reklama

Reklama

Johnny English znovu zasahuje

  • Česko Johnny English znovu zasahuje (viac)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Aby sme si rozumeli, Johnnyho Englisha (Rowan Atkinson), penzionovaného tajného agenta, ktorý sa na staré kolená stal učiteľom, by do služieb vlasti za normálnych okolností nepovolal ani ten najväčší šialenec. Avšak istý geniálny počítačový hacker odhalil identitu všetkých aktívnych agentov britskej tajnej služby a premiérka (Emma Thompson)  pripomína povestného topiaceho sa, ktorý sa chytá slamky. Zhodou jemu vlastných nešťastných náhod je Johnny English tým jediným, kto môže práve teraz zachrániť svoju krajinu. Čo na tom, že si absolútne netyká s najnovšími technologickými hračkami. Ako sám hovorí: „Digitálneho zloducha môžete dopadnúť iba s analógovým prístupom.“ English sa navyše vydáva do akcie vybavený verným asistentom Boughom (Ben Miller), ktorý po ňom obyčajne zahladzuje následky jeho činov. Prvé kroky oboch mužov mieria na Azúrové pobrežie, kde sa tajomný hacker vyskytoval naposledy. Tu sa odohrá prvá kapitola súboja digitálneho génia s analógovým idiotom, súboj, ktorý zďaleka nemusí byť tak jednostranný, ako sa na prvý pohľad zdá. Na strane Johnnyho Englisha sú totiž nielen verný Bough a Spravodlivosť, ale aj schopnosť urobiť vždy to najhoršie možné rozhodnutie a dostať sa z tejto situácie bez akýchkoľvek šrámov. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (382)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Potreti dostavame vice mene to samy. Na jednu stranu je fajn, ze se tvurci nesnazi nejak zbytecne inovovat koncept, coz by bylo v tomhle pripade i zbytecny, ale zaroven se snazi tvarit moderne, takze tu padaj zminky o Instagramu, Twitteru, vyuzivaj se mobily i virtualni realita a vse to je svizne a slusne natoceny. Jenze fory, kterejch je tu sice hodne, jsou neskutecne predvidatelny asi tak pet minut predtim, nez se stanou a ty, co prekvapej, se daj spocitat na prstech jedny ruky. Pribeh je samozrejme ocekavane debilni, zaporak tragickej, proste vse je podrizeny blbnuti Atkinsona, ktery je porad fajn a i pres silenou predvidatelnost se obcas da fakt dobre pobavit. Jako oddechovka v pohode, lepsi 3*. ()

boshke 

všetky recenzie používateľa

Jakkoli se od trojky Englishe nedaly čekat zázraky, tak jsem se na něj těšil, protože jsem pro něj vždycky měl slabost. A notabene mně jako konzervě s tlačítkovým telefonem by měl Englishův old school boj proti moderním technologiím a sbírání dat imponovat. Bohužel... Na rozdíl od dvojky, která v porovnání s jedničkou vyspěla, se trojka "vrací ke kořenům" a recykluje, snad téměř kopíruje jedničku. Takže bohužel zklamání a jednoznačně nejhorší English... 60% ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Johnny English Strikes Again" bolo pre mňa očakávanie. Mám rád túto postavu a celkovo som mal pocit, že sme tu mali aj dobrý humor. Najmä som rád, že sme sa vrátili k tomu, čo sme mali v prvom filme, lebo najviac som sa bál toho, či to bude tentokrát fungovať. Aby som v rýchlosti povedal iba svoje dojmy z predošlých filmov tak "Johnny English" je pre mňa kultovka. Vždy sa na tom rehocem a plus som zbožňoval hlavného hrdinu. Bol to čistý pako, ale tak presvedčený o svojej dokonalosti, až to bolo milé. "Johnny English Reborn" je žiaľ iná story. Tento film sa pokúsil o niečo úplne iné, Bough mi tu veľmi chýbal a snažili sa to poňať miestami serióznejšie. Je super, že Johnny tu mal lepšiu charizmu a chceli sme ho vidieť zvíťaziť, plus je tu pár dobrých scénok ale celkovo pre mňa viac priemer. Trailery tu naznačovali, že to bude ako prvýkrát. A je to v mojich očiach aj plus aj mínus. Pretože ak ste videli prvý film, tak vás toto asi v ničom neprekvapí. Role sú jednoducho rozdané, konania postáv sú veľmi predvídateľné a vieme presne kto zohrá v celej situácii akú rolu. Zloduch filmu je tu podľa mňa menej zaujímavý ako v posledných dvoch filmoch. Najmä v porovnaní s našim prvým padouchom je toto nič. Johnny a Bough sú opäť dvojka a to ma skutočne potešilo. Okrem toho niektoré jeho monológy ma opäť berú. A plus aj časti, kde vyučuje deti na mladých agentov sú podľa mňa dobre spracované a bavia ma. Okrem toho je tu skvelá scénka s magnetickými botami a tiež nemôžem nespomenúť Johnnyho vo virtuálnej realite. Absolútna nádhera. Možno by ma to bavilo o niečo viac, keby som nedokázal všetko tak jednoznačne odhadnúť, no otázkou je, či fungovala komédia. Lebo to táto séria hlavne je. A tam je to pre mňa lahôdka. Fóry ma skutočne bavili a vedel som sa na nich celkom dobre zasmiať. Ak ste fanúšikom Atkinsona, alebo len fanúšikom Englisha, tak budete spokojní. Ja som svoj čas a peniaze na film neľutoval Hodnotenie: B ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Bondovka pro velké plátno, jen s ne moc šikovným agentem. Jinak by ale ty lehké fórky při srovnávání "staré" školy s modernou mohly být klidně součástí i regulérní bondovky. Třetí díl opět trpí na slabší momenty, kdy jsem se trochu styděl za tvůrce, čím se nás to snaží rozesmát. Naopak vykrádačka Bláznivé střely mě ani neurazila, ale spíš mile potěšila. A že Rowan tak často zapojil grimasy svého legendárního Beana také nebylo na škodu. Dokonce i velmi mladé osazenstvo se v kině řehtalo smíchy. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Svým způsobem je celá tahle série průměrnou podívanou a ani trojka nebyla výjimkou. Starý nešika a jeden z nejbláznivějších agentů, které kdy měla nejen britská tajná služba je zase zpátky. A s ním přichází i řada pohrom, šílených situací, ale i celkem dobrá porce humorných momentů. Rowan Atkinson je většinou zárukou kvality sám o sobě (svými grimasy) – občas mu ovšem hází klacky pod nohy scénárista…Tady pobavil, ale já svou pozornost stejně nejvíc věnoval krásce, jakou Olga Kurylenko bezesporu je – já tuhle ženskou prostě žeru…Klidně si dám někdy v budoucnu další díl… ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (20)

  • Pištoľ vyrobená 3D tlačou, ktorá sa objaví v záverečnej časti filmu, je podľa všetkého Heckler & Koch P30. (ČSFD)
  • Na plagátoch k filmu môžeme vidieť, že Johnny English (Rowan Atkinson) má v ruke dvojfarebný Glock 17 s čiernym rámom a sivým záverom. Vo filme však takúto zbraň nepoužíva. Pri vniknutí do hradu v exoskeletone má síce Glock, ten je však celý čierny. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (viac)

Reklama

Reklama