Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Společník ve firmě mu podvede nebezpečného klienta. Finanční poradce Marty musí vymyslet radikální plán, jak zachránit život sobě i svým nejbližším. (Netflix)

Recenzie (11)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na základe doporučenia najlepšieho znalca filmov a seriálov z kategórie U21 som si pustil Ozark, mierne skeptický s ohľadom na kvalitu mnohych seriálov ponúkaných touto streamovaciov službou ale po prvej epizóde som ostal celkom prijemne prekvapený. Úvod ako zo Sopranovcov či Krstného otca naozaj prekvapil a ostáva mi veriť že s pribúdajucimi epizódami sa to opäť nezvrtne tak, ako tomu u mnohych seriálov v poslednom období býva. Divákovi sú rýchlo predostrené podstatné fakty a v behom chvíle je vtiahnutý do deja, zatiaľ funguhe nielen námet a scénar ale aj kamera a hudba, v pribehu nie sú žiadne nezmyselné konverzácie "o ničom" na predĺženie epizódy. Skvelý úvod a bonusom je po dlhom čase seriál s dabingom, už sa to pýtalo. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: O Martym sa v rýchlom slede dozvedáme niekoľko, pre príbeh podstatných informácií. Je to úspešný finančný poradca, ktorý rieši klasické rodinné problémy s deťmi a nevernou manželkou. Všetko sa ale razom zvrtne keď sa na vlastné prekvapenie dozvedá, že jeho spoločník vo firme v ktorej perú prachy pre Mexický kartel je lopkár a tak sa zdá, že nebude mať dlhú životnosť. Všetko sa pokúša uhasiť šialeným plánom na prepratie 500 000 000 v rekreačnej zóne Ozark o ktorej sa iba nedávno dozvedel. Uvidíme ako sa mu bude dariť. Prevedenie: Jason Bateman (nar. 1969, USA) je herec zaškatuľkovaný do komediálnych filmov a tak je veľmi zaujímavé vidieť ho v rovine vážnej. Zvláda to na počudovanie dobre. Prvý diel neoplýva prílišným napätím ani budovaním atmosféry, zato si ma ale získal ťahom na bránu a ako sa v pár minútach dozvedáme v podstate všetko pre diváka dôležité aby sme mohli chápať jednotlivé osudy hlavných hrdinov. Pevne verím, že to nevdám po prvej sérií ako tomu bolo pri "Breaking Bad". 77% ()

Reklama

Mamlas 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tohle je pouze drobná poznámka ke castingu, kterou jsem si nedokázal odepřít a nemá souvislost s hodnocením dílu ani série, kterou jsem ještě vůbec neviděl. Jen jsem chtěl vyjádřit své nepochopení ohledně castingu seriálu, kdy k poměrně zachovalému muži středních let vybrali jako manželku starou sešlou vyvrásčenou babku. ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"A nech sú tí sťahováci lacní." Hm, páčilo. Dosť ťažká tonáž. Laura Linney patrí k herečkám, z ktorých mám zimomriavky (myslené v zlom) a Jason Bateman... no, Jason Bateman je fajn, ale ak by sa rozhodol odletieť na misiu na Mars a už nikdy by sa nevrátil, nijako extra mimoriadne by mi nechýbal. Viacero scén dobre napínavých (rozhovor s podriadenými) a šokujúcich (pád). A pozdával sa mi i finálny príjazd do Ozarku - čo je mimochodom reálne existujúca, brutálne veľká a šialene zalesnená oblasť USA, ako stvorená na nepekné veci. Ktoré, zdá sa, sa budú v ďalších dieloch bez debaty diať. Krv obetí pohltia nekonečné lesy. Bateman to zvládol nielen ako herec, ale i ako producent (!) a režisér (!!). ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama