Reklama

Reklama

Mamma Mia! 2

  • Slovensko Mamma Mia! Here We Go Again (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Sophie Sheridanová na gréckom ostrove pripravuje znovuotvorenie hotela na pamiatku svojej matky Donny, ktorá v predchádzajúcom roku zomrela. Je nešťastná, pretože dvaja z jej potenciálnych otcov, Harry a Bill (Colin Firth, Stellan Skarsgård), nemôžu na oslavy prísť. Ani vzťah so Skyom (Dominic Cooper) nie je ideálny, pretože jej milenec je stále v New Yorku, radšej než s ňou trávi čas v práci a buduje si kariéru. Nazrieme do minulosti. V roku 1979 mladá Donna (Lily Jamesová) spolu s Rosie (Alexa Daviesová) a Tanyou (Jessica Keenan Wynnová) absolvujú New College a plánujú precestovať celý svet. V Paríži sa Donna stretne s Harrym (Hugh Skinner), s ktorým síce strávi noc, ale na druhý deň ho opustí a odchádza do Grécka. Keď jej ujde loď na Kalokairi, stretne Billa (Josh Dylan), ktorý jej ponúkne odvoz na svojej lodi. Počas cesty pomôžu rybárovi Alexiovi (Gerard Monaco), aby sa včas dostal na pevninu a zabránil láske svojho života vydať sa za iného muža. Harry tajne sleduje Donnu až do Grécka, no nestihne ju dohnať, a tak len smutne sleduje, ako vyráža na cestu s Billom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 4
Trailer 4
D: angličtina T: čeština
02:32
Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
02:32
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:24

Súvisiace novinky

Další Mamma Mia! na cestě

Další Mamma Mia! na cestě

22.06.2020

Ať už to měla být výhružka, zbožné přání, nebo prostě jen oznámení, producentka původního muzikálu i obou filmových adaptací Mamma Mia! Judy Craymer se nechala slyšet, že třetí díl je na cestě. Plány… (viac)

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (viac)

Reklama

Reklama